Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé tečky

Od: malakamama odpovědí: 3 změna:
Ahoj, ptám se vás, kteří jste už nemáte černé tečky, protože jste se jich zbavili. Jak jste to udělali? Mě černé tečky hodně trápí. Mám je na bradě a na nose už je nemám jen na špičce nosu, ale pomalu na celém. Nepomáhali mi žádné takové ty pásky z drogerie, udělali jste si nějakou masku? Jak jste se jich vy zbavili? Prosím poraďte!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Černé tečky jsou výmysl kosmetických firem .Dříve na toto stačila obyčejná voda s obyčejným mýdlem! A další než se ptáš -skus příště použít hledání!

hodnocení

0x

Ahoj :)

Diskuzí o černých tečkách zde již bylo poměrně dost .

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Doporučuji vám začít papkat Pangamin, ten pomůže velice a každý den,ráno i večer očistit pleť touto čistící vodou :

Stoji cca 100-150Kč. Také vám moc pomůže,uvidíte.

doplněno 22.11.15 22:42:

Má gelovou konzistenci, příjemně voní,pleť nevysušuje, jako obyčejné mýdlo a hlavně opravdu hloubkově čistí,černé tečky zmizí

Černé tečky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]