Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrcadlo nebo fotka?

Od: lolemova odpovědí: 7 změna:
Ahoj, chci se zeptat. Mám věřit zrcadlu nebo fotce? Protože v zrcadle vypadám fakt dobře :D ale když se vyfotím, tak vypadám strašně :( čemu mám věřit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Najdi si lepšího fotografa :)
(taky jsem býval namyšlený, ale teď už nemám chybu :) )

jayjay
hodnocení

0x

Fotka zkresluje

hodnocení

0x
Věř sama sobě.
A troška skromnosti by neškodila...
Když už,tak správná formulace má znít : "Prý ve skutečnosti vypadám velmi dobře."
Jinak to bude o tom,že nemáš fotogenický obličej.

hodnocení

0x

Napsalas to upřímně, tak proč být licoměrná. Když vypadáš v zrcadle "fakt" dobře, tak to asi tak bude. Na fotce vypadáš hůř, protože máš možná ostré rysy, ale v každém případě jsi byla špatně osvětlená. Proč myslíš, že fotografové používají při focení ty deštníky? Odráží světlo a člověku nevystoupí ostré nrysy a vrásky. Nejhorší výsledky jsou přímo pod osvětlením.

figurek*
hodnocení

0x

Veřte fotce. V zrdcadle vidíte překlopený obraz a to nejste vy.

pohanka*
hodnocení

0x

Čemu věřit víc? Skutečnému odrazu v zrcadle.

Fotograf umí dělat zázraky jak k horšímu, tak lepšímu.

culdabulda1*
hodnocení

0x

zkresluje fotka i zrcadlo - co video?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]