Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat s povyslými prsy

Od: petrushka odpovědí: 26 změna:

Dobrý den, je mi teprve 16 let, ale jelikož mám prsa něco mezi 3-4, zdají se mi už ted povyslá, můžete mi nějak poradit, nějaké cviky nebo něco, děkuji za odpověď jsem celá ztrápená:(

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

4x
Něco ti řeknu,4ky prsa nikdy nebudou vypadat tako 2ky a pokud chces zpevnit prsní sval tak cvič ale stejně to moc nepomůže a hlavně cvičením se prsa nezmenšují jak psala Martina,možná si to plete s kulturistikou ale to je jiná kategorie
martina30*

Bohužel ,ale nepletu si to a jsem toho důkazem.Mám 3 až 4 pěkná kulatá a pevná a to díky cvičení,ale já se v oblasti sportu pohybuji moc let ,tak vyvracet nikomu nic nebudu a kulturistka nejsem*smich*;)

slonbonjohn*
24.01.09 20:21

Ukaž!*modla**palec*

martina30*

Tak možná někdy ukáži*smich*,ale to cvičení nebylo zadarmo,ale ovoce to přineslo*slunce*

hablina*

Souhlasím, tuková tkáň se prostě vypodloží dobře vypracovanými svaly a hned to vypadá líp*palec*

martina30*

Různé piluky a praparáty nejsou špatné a pomohou,ale na co dát pozor většinou se po tom přibere na váze a jak už se tu psalo kvalitní podprsenka pomůže(výborná je belinda cena od 380,- do 500kč a má květinky a je ve 4 barvách tělová,bílá,červená a černá)*palec*

petrushka
hodnocení

Dala byste mi prosím třeba nějaký odkaz na tu belindu, jaksi to nemůžu najít;)

martina30*

Také na ni nemohu natrefit,ale v supermarketech ji většinou mají Globusu, na ramínku jsou květinky a je vystužená.;)

giovanka*

A jaké konkrétně cvičení? Slyšela jsem totiž, že prsa jsou pouze tuk, takže jsem myslela, že když budu posilovat, že se spíš budou ztrácet...

Prosím poraď co jsi konkrétně cvičila na zpevnění prsou, díky moc Jana

martina30*

To máš pravdu,že se budou ztrácet,ale budou pevná a nepředpokládám,že budeš v posilovně tak dřít.Stačí ,když budeš chodit do posilovny a tělo budeš mít pevnější a nos kvalitní podprsenky i na cvičení a neboj bude to dobré.

elis9

a jaký cviky konkrétně děláš? taky mam 3 - 4ky... a kulatý by se mi líbili :)
děkuju

tigrine*
hodnocení

3x

Ahojky, určitě to posilování, ale hlavně - kvalitní podprsenka!Kamarádka brala DEKOLEN - říkala, že jí docela pomohl.;)

martina30*
hodnocení

2x

Cvičit v posilovně,ale zmenší se,ale budou pevná a pěkná.*nevi*

petrushka
hodnocení

Děkuji, moc, moc jste mi pomohla*hej*a to, že se zmenší mi vůbec nevadí, ba naopak!

lidka*
hodnocení

2x

Petrushko, je to jistě trochu i zdání, protože Ti příroda holt nadělila větší prsa. Určitě to ale není žádný průšvih. Jak Ti radili předchozí, určitě pomůže posilování a pevná kvalitní podprsenka. Když zajdeš do posilovny, trenér Tě navede na správná cvičení. Víš, kolik holek se zase trápí tím, že mají plochou hruď. Vezmi to jako přednost. Kolik celebrit si musí pomoci plastickou operací, aby jim uměle z jedniček udělali rovnou trojky. Tak se netrap a víc si všímej těch obdivujících pohledů, jakmile se přižene jaro a svlékneme ty zimní oděvy. V naší rodině jsme byly také holky více obdařené, jenom ségra nám záviděla a tvrdila, že má prsa po tátovi! *nevi*

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Mě se líbí větší prsa, ale nelíbí se mi, že jejich majitelka píše ve slově "povislá" tvrdé "y".

petrushka
hodnocení

Omlouvám se za pravopisnou chybu, samozřejmě vím, že má být povislá, ale psala jsem to při chřpce, takže sem to nějak moc nevnímalal.;)

martina30*

Něco jsem našla a mám to testnuté je to Italské prádlo a to košilka,která Ti zvedne prsa,ale je to dost uplé po celém těle bohužel jsou to výrobci Italové,ale drží pěkně prsa a pokud někdo sportuje,také drží pěkně.Z toho prádla jsou tam ještě dlouhé nebo krátké šortky,které jsou také uplé a jsou i proti celulitidě a krátké kalhoty i zvedají a dělají zadeček pevnější. Název Farma Cell a na internetu jsem to našla Google ve vyhledávači.Dá se koupit v lékárnách,ale špatně.

troja*

Když chcete dát odkaz a nějak se to nepovede - viz výše - stačí přidat před Krasotinka.cz ještě www. nebo ještě lépe http:// takže celkem krasotinka.cz/... a vždy bez čárek a háčků a hlavně před odkazem a za odkazem nechat alespoň jede mezerník

doplněno 11.03.09 20:06:

a potom dejte do vyhledávače (Krasotinka - vpravo) Belinda a je to - tedy krasotinka.cz/...

tomh*
hodnocení

0x

To dá rozum, když je holka tlustá, tak má i povyslá prsa, takže fakt cvičit..a pořádně :)

macka80*
To dá rozum že chlapovy vysí když je tlustej jsi chlapče trochu mimo mísu
petrushka
hodnocení

Děkuji za odpověď a hlavně za zastání, neříkám, že mám postavu modelky, ale na výšku 175 cm mám 67kg, což zas není žádná tragedie...:(

macach*

Tomhe, je to od Tebe pěkně hnusný! Proč se navážíš? Hoď fotku, a pochlub se, jak seš na tom ty :)Většinou totiž rejou ti, co maj problém sami se sebou :)

lidka*
hodnocení

0x

Milé dámy a děvčata - tady jsem Vám našla nabídku na Belindu a určitě to bude ono. A pánové se mohou pokoukat, když tak pěkně prosí. *vtip*

Výsledky hledání

PodprsenkaBelinda M-743/1
299,- Kč s DPH

Podprsenka s květinovou výšivkou a odepínatelnými ramínky.
Dostupnostneznámá

Krasotinka.cz
informace o obchodě

doplněno 25.01.09 17:55:

No to je průšvih - modelka mi zmizela a pěkně se to rozhodilo! *nevi*

martina30*

Liduško,také jsem ji našla,ale tu co myslím já to není(tady ta má krajky)*nevi*,ale belindy jsou většinou všechny super...

anetka*
hodnocení

0x

Mám Belindu..a jsem spokojená...*palec*DOPORUČUJI *placni**hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]