Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit dámskou vestu?

Od: mija* odpovědí: 9 změna:

Klasickou látkovou delší černou vestu ke kalhotům nebo sukni,kde by se dala koupit? Všude jsem viděla jen krátké do pasu či kousek pod pas.Díky za tip či radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mrkněte na stránky Bonprix.cz
Mají ji tam.
----
Poslala bych Vám odkaz,ale píši z tabletu...
doplněno 19.11.15 22:04: Reaguji na příspěvek viz níže.
V Bonprixu mají dvě velmi hezké,černé vesty - dámské - dlouhé.
Pošlu Vám zítra odkaz ;)
doplněno 20.11.15 12:17:

Tady ji máte.Je opravdu velmi hezká ;)

Zde.

mija*
hodnocení

Díky za tip...na Bonprix jsem se podívala, ale našla jsem jednu delší vestu z úpletu ne látkovou.

mija*
hodnocení

Díky za odkaz tu jsem tak též našla, je opravdu hezká i materiál vypadá fajn ale vadi mi trochu ty klopy. Ale zřejmě si ji koupím z těch co jsem zhlédla vypadá nejlíp.Hezký den i když deštivý přejí.

Neděkujte,není zač :) Ty klopy se mně právě moc líbí...Nesplynete s davem...Obyčejné vesty má kvantum žen,chce to trošku odvaz...A vůbec,všimněte si,jak chodí valná většina českých žen.Černé bundy,kabáty,černé kabelky,černé kalhoty,černé boty...Málokdy se vidí nějaký odvaz,barevné zpestření...To je potřeba ."Šedi již bylo dost." ;)

mija*
hodnocení

No díky*palec*to já potřebuji... popostrčit,už se mi i ty klopy začaly líbit.

hodnocení

2x

Dobrý večer mija, kdyby vám to nevadilo, mám černou dámskou klasickou vestu z Bonprixu vel.48, kterou jsem nikdy nenosila, jenom odzkoušela-malá přes prsa., je tedy nová.Nabídla bych vám odkup za 100,-Kč * 40,- poštovné. Materiál 97% bavlna, 3%elastan.Vzadu je páseček se stříbrnou přazkou. Klasický v pase projmutý střih.V Bonprixu se můžete podivat na pánskou, je na tento způsob, nemá však náprsní kapsičku.

mija*
hodnocení

Moc vám děkuji za nabídku, na Bonprix jsem se podívala ale potřebují vestu aby byla delší ta se mi zda krátká.

pohanka*
hodnocení

2x

Hledejte na www.google.cz, do hledáčku si zadejte různě: vesta, černá vesta, dlouhá černá vesta, cardigan /což by spíše odpovídalo, pokud chcete opravdu delší/, zadejte si obrázky. Vyjedou Vám různé modely.

Po rozkliknutí vybraného obrázku najdete název obchodu, kde již můžete zjistit cenu modelu a další nabídku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]