Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarostlý piercing v nose

Od: domka963 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat rok mam v nose piercing pořád zlobí, natika a hnisa rozhodla jsem se ho vyndat a nos si nechat zahojit no jenže piercing nejde ven pravděpodobně zarostl co ted?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, a co navštívit lékaře, který má ostrý skalpel? Samo se to asi nevstřebá.

Zdravím!

doplněno 18.11.15 22:47:

No, a ta dírka do nosu Vám nevadila? Doktor umí piercing namontovat, tak by ho měl umět i odstranit. A celý nos Vám řezat nebude.

doplněno 18.11.15 23:03:

No, já jsem nechtěl slečnu strašit, ale když se to podebralo, hnisá to a nejde s tím pohnout, tak se to bude muset odstranit u lékaře. Stejně se nařezává např. podebraná tříska a rána se musí vyčistit. Takto se to nikdy nezahojí a slečnu to jistě i bolí.

doplněno 18.11.15 23:09:

Nevím to přesně u tohoto zákroku, ale snad lze použít i lokální umrtvení. Potom to bolí až následně, ale to už se musí vydržet.

domka963
hodnocení

Jako ze mi ten nos rozrizne? No to snad ne! :-D
ju*

ben@. no to určitě, přece bude jí ho muset rozříznout po délce - musí jí to vyčistit, aby nedostala otravu mozku! je to za bod

domka963
hodnocení

Au:( bolí to hodně... děkuji za odpovědi:)

ju*
hodnocení

0x

No když sis to do toho raťafáku nechala dát tak pro to že jsi moderní, zvláštní, musíš něco vydržet..tak nebreč! Jinak to jde jako v básnících navázat na nit ,druhý konec na dveře - které ale musí někdo otevřít, pozor musí se otvírat ven jinak to neklapne! Ještě by mě zajímalo v kolika letech uzraje v hlavě nápad dát si krávovinu do nosu či jiné části těla a proč? Pokud to není teda součást učení nějaké sekty?

doplněno 18.11.15 23:01:

No možná bych zvážil jak budu vypadat v budoucnu, nedávno jsem viděl starší dámu s kerkama i pirs. nebylto hezký pohled a to je velmi mírně rěčeno, ale vaše tělo vaše volba...dotaz jste blondýna? No v podstatě je to fuk - víte jak se pozná chytrá blondýna?

doplněno 18.11.15 23:06:

říká se mu zlatý retrívr *smich*

domka963
hodnocení

Do nosu jsem si to nechala píchnout v 17 protože se mi to prostě líbí. Každý máme svůj styl, každý chceme zkoušet něco nového, každemu se libi něco jiného a mně se prostě líbil piercing do nosu :) taky mám dvě kerky jestli vás to zajímá:) mně se tenhle styl prostě líbí a dobře se v něm cítím další otázky? Mam času dost:)
domka963
18.11.15 23:03
hodnocení

Jak?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]