Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, a co navštívit lékaře, který má ostrý skalpel? Samo se to asi nevstřebá.
Zdravím!
doplněno 18.11.15 22:47:No, a ta dírka do nosu Vám nevadila? Doktor umí piercing namontovat, tak by ho měl umět i odstranit. A celý nos Vám řezat nebude.
doplněno 18.11.15 23:03:No, já jsem nechtěl slečnu strašit, ale když se to podebralo, hnisá to a nejde s tím pohnout, tak se to bude muset odstranit u lékaře. Stejně se nařezává např. podebraná tříska a rána se musí vyčistit. Takto se to nikdy nezahojí a slečnu to jistě i bolí.
doplněno 18.11.15 23:09:Nevím to přesně u tohoto zákroku, ale snad lze použít i lokální umrtvení. Potom to bolí až následně, ale to už se musí vydržet.
No když sis to do toho raťafáku nechala dát tak pro to že jsi moderní, zvláštní, musíš něco vydržet..tak nebreč! Jinak to jde jako v básnících navázat na nit ,druhý konec na dveře - které ale musí někdo otevřít, pozor musí se otvírat ven jinak to neklapne! Ještě by mě zajímalo v kolika letech uzraje v hlavě nápad dát si krávovinu do nosu či jiné části těla a proč? Pokud to není teda součást učení nějaké sekty?
No možná bych zvážil jak budu vypadat v budoucnu, nedávno jsem viděl starší dámu s kerkama i pirs. nebylto hezký pohled a to je velmi mírně rěčeno, ale vaše tělo vaše volba...dotaz jste blondýna? No v podstatě je to fuk - víte jak se pozná chytrá blondýna?
říká se mu zlatý retrívr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.