Nejste přihlášen/a.
Nedokážu pochopit,
že nemáš žádné zájmy/koníčky a že se věnuješ jenom věcem,
které tě nebaví.
Existuje spousta (určitě si nevzpomenu na všechny) činností, kterým by ses mohla věnovat. Jen je musíš vyzkoušet a vybrat si, kterým se budeš věnovat dál. Můžeš číst (míním knihy), začít hrát na některý hudební nástroj, věnovat se sportu nebo turistice, zpívat, cohodit na výstavy, do divadel, do kina, ... hrát divadlo v amatérském kroužku, ...
Začneš-li se věnovat nějakému koníčku, najdeš i lidi se stejnými (podobnými) zájmy, lidi, kteří mají smysluplnější náplň času než popíjení nebo nudu.
Nejseš divná, seš introvert. Hodně introvertů se snaží nutit k tomu, aby chodili mezi lidi, ale víš co, je to na nic, stejně tě to mezi něma nebude bavit. Já to znám, spousta lidí v mém okolí pije, a mě to taky v hospodě s nima nebaví. prostě tam skoro vůbec nechodím, bavím se prací, na internetu atd.
Doporučuji ti najdi si také nějakého kamaráda introverta a trávit čas můžeš s ním, dva introverti si spolu rozumí, jen nám nevyhovuje, být v davu. Introvertů je kolem tebe určitě spousta, jen se někteří maskují a snaží se ze sebe dělat extroverty, hlavně v tom tvém věku v tom mají lidé zmatek a nechtějí se lišit od většiny Divná nejseš, seš sama sebou a tak i zůstaň.
Já to měl podobně..taky jsem chodil po zábavách, popíjel a pak už mě to přestalo kolem 19 roku bavit a vůbec jsem nevěděl co se se mnou děje. Nebavilo mě chodit do hospod a chlastat a tlachat nesmyslné kecy o ničem, stále dokola se opakující. Nj, tehdy ještě nebyl internet, tak se člověk nic nedověděl a byl jsem dost dlouhou dobu v "bludném kruhu" než jsem se našel.
Je mezi námi půl století,nicméně se pokusím k tomu něco říct.Mám syna ,je mu mnohem víc než tobě,má podobné stavy.Žije na vesnici ,kolem baráku by bylo zábavy dost a dost,ale on ve volném čase střídá hospodu s chozením na ryby .My jsme opravdu jiná generace,protože já mám radost z toho ,že něco na chalupě udělám,zatím co od to ani nevidí.Těžko pro vás ,vaší generaci,může být život zajímavý ,když si nenajdete nějaké zájmy,něco z čeho mám radost ,vymýšlet, jak to nejlíp udělat,a když se povede, to je potom radosti.U tebe by byl třeba vhodný nějaký sport,děvčata v kolektivu ,kde hraje jedna pro všechny,určitě nedovolí ,nedá prostor ,pro tyhle chmurné úvahy.Děvče jak ti závidím ten tvůj věk .Prosím tě žij ,né hospodou ,né poflakováním od ničeho k ničemu.Život je přece krásný a tvoje roky jsou nejlepší dobou,co budeš říkat ,až budeš něco chtít a zdraví to nedovolí.Moje vnučky od první třídy chodí na klávesy, házenou ,tenis, aquabely,výtvarné kroužky atd. Ty na takovéhle úvahy nemají vůbec čas.Je to jenom na tobě ,ty musíš chtít ,do něčeho se přihlásit a pak už bude po starosti s nudou.
V 15, skoro v 16 letech bys sis mohla natlouct do hlavy, že bavit se dá i bez chlastu, pokud tvé argumenty nestačí - nepiju, nesmím mám nemocnou slinivku...nějak jsem nepochopil jak s tvým nechozením s kamarádkami souvisí tvé panenství - ale ano jsme rádi že jsi se s námi podělila, že jsi nebyla jako prkno a že dříve ses i napila, možná by tě bavila tráva - údajně nenávykový zlozvyk, či skusit nějakou tvrďárnu - perník,koks...třeba tě to začne bavit, určitě napiš jak jsi se zapojila...život by neměl být jen šedivý, chce to nějaké barvy...
Chytrá holka pochopila sarkasmus...neboj užiješ si života, přijde to samo...
Chytrá holka pochopila sarkasmus...neboj užiješ si života, přijde to samo...
Mám 14 letou neter..Vim, pises,ze nemame resit piti atd.,ale to opravdu normalni ve 14 letech neni jak pises. Je to o tom, kde ses pohybovala.. Ma 14 leta neter studuje na 8 letem gymplu, miri na vysokou,chodi na volejbal a obklopuje se slysnyma lidma, kteri urcite nechlastaji atd.. Zmen smer jak si hledat pratele, protoze mi pripada, ze hledas ve spatnych vodach.. Kdo hleda, tak najde.. Neco te prece bavit musi.. Pokud preci jen najdes nejakeho toho konicka, ktery by te bavil, tak se mrkni na netu ve svem meste, kde by se tam dalo prihlasit atd..Muj starsi kluk je 9 letej a takto jsem mu nasla v nasem meste karate, ktere ho moc bavi a uz si tam nasel spoustu kamosu, kteri urcite nemiri tam, ze by jednou chlastali atd..
zdá se mi to celé divné. zaprvné píšeš absolutní věk, takže nevíme kdy se to stalo, takže ti třeba může být 50 let.
Dál: Občas jsi příšla o panenství. Můžeš to rozvést?
Máš vědomě pocit, že ten styk se ti nějak nelíbil a odradil tě od těchto věcí?
Jsi v pubertě? Jak dlouhou? bereš antikoncepci? Nejsi těhotná? myslíš že ta nespolečensnost je dána fází menstruačního cyklu nebo jsi taková stále?
Divní jsou ti jenž nepochybují, ale zeptala ses, tak pochybuješ, tudíš jseš normální. Cos učinila, si neodpářeš, budeš-li chtít být blbkou - ti nikdo nezabrání a opačně - třeba máš ještě přátele jenž ti pomohou. Je to nepohodlná cesta, jmenuje se Úcta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.