Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

-jak se zbavit jizvy po císaři?

Od: babulka® odpovědí: 9 změna:

Ahoj-nějaké rady jak se zbavit jizvy po císařském porodu-děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A to je nějaká ostuda nebo ponížení? Myslím si, že jizvy se nezbavíte, maximálně ji nějak zamaskujete, ale je to naprosto zbytečné. Jizva není vadou krásy.

hodnocení

1x

obecná rada na jizvy - chcizapomenout.blog.cz/...

Co se týče dokonalé korekce, na to je plastická chirurgie

hodnocení

1x

Ahoj,na každou jizvu je dobré obyčejné sádlo a dát si práci a masírovat a tlačit na jizvu (pokud už nebolí a rána je zhojená), každý den,vytrvat,opravdu to pomáhá, ale jizva nezmizí úplně,jen nebude tak tuhá a vystouplá.

Dále nějaké přípravky z lékárny např.mast contratubex.

Ale jak píše opičák,když to není na obličeji,není to tak dramatické:-D

pb®
hodnocení

1x

Jizvy se už nikdy nezbavíte, bude v kůži napořád. Co můžete udělat je snažit se, aby byla co nejméně viditělná. Takže mazat a masírovat. Nicméně jaká ve výsledku bude hodně záleží na tom, jak se hojí vaše kůže. To nijak neovlivníte a někdo má sklon k tzv. keloidním jizvám. Ty jsou hodně viditelné. Můžete jí maximálně tak překrýt. Protože se kůže řeže na hranici ochlupení, skrýt ji může pubické ochlupení neholit ale naopak nechat hodně narůst. To však není pro někoho přijatelné. Co mi přijde jako dobrý nápad je překrýt jizvu tetováním. Popátrejte po internetu, je tam podobných fotek hodně. Samozřejmě tetování až po dětech, jinak to nemá moc cenu.

cervenamrkev
hodnocení

1x

Také doporučím obyčejné, nesolené sádlo, které mě po porodu také poradila sestřička. Jakmile budete moci po zahojení jizvy mazat. Tedy pokud jste nerodila před dvěma roky, s tím už nic nenaděláte, leda odstranit velkou, vystouplou jizvu novou šetrnou operací od plastického chirurga.

hodnocení

0x

Podtlakové baňky. Jizvu mám sice jinde ale po půl roce jde opálit na sluníčku, bez srůstů a po hmatu ji nenajdete.

bukkit
hodnocení

0x

Jizva je vadou krásy!

A kdyby moje partnerka takovou jizvu měla, tak by se sex nekonal. Není ale pravda, že se nedá odstranit, je na to několik receptů *hej*

lucie*
hodnocení

0x

Já to neřeším,nechávám jí tak,ale kamarádka zdravotní sestra byla po porodu hodně pozašívaná a pomohl jí hema gel.Chystám se ho taky na jizvu vyzkoušet,hodně ho chválila.

yourlady*
hodnocení

0x

klinika plasticka chirurgie,bud operativne nebo zkuste laserem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]