Nejste přihlášen/a.
Před několika lety jsem si koupila následující styl dámské vycházkové obuvy (dávám jako přílohu) - černé barvy a nyní bych si ráda koupila novou, mám již opotřebované avšak nikde nemohu na podobný styl narazit, ani v obchodem, ani na internetu, dokážete poradit, kam se ještě obrátit? Jde mi o velikost 38 - černé provedení. Všude je spíše i styl více do špice, což nechcu.
Děkuji
Tyto široké pohodlné špičky se objevují u výrobce bot Rieker.
Dále jsou podobné boty mnohde v prodejnách ,,zdravotní, zdravotnické potřeby,,. Bývají ve větších poliklinikách, nemocnicích, i v lékárnách.
V Praze je dobrá prodejna v Hybernské ulici 8, a pod Kotvou v Revoluční ul. 19, vchod ze zadu z Hradební ulice.
Mrkněte se sem,boty jsou opravdu hezké
deichmann.com/..."section":"section-1","product":"thumb_imglnk_00010001315613"}
V podobném stylu dělá hodně bot Rieker - i já jedny mám. Ty jsem však nenašla, tak dávám tyto:
Ale najdete plno typů. Nejen tento. Mají krásně kulatou špičku. Plus je to Rieker, já jedny nosím už asi 10 let. Jo, jsou okopané, ale barva je jakoby patina, tak to nevadí
Jé, koukám, že strakatý hafan to už napsal za mě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.