Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radiofrekvenční New Age Facelift obličeje

Od: ludmila1955* odpovědí: 3 změna:

má prosím někdo zkušenost s radiofrekvenční Facelift obličeje?byla jsem na tom poprve (s bradou) ale pálilo to jak čert myslela jsem že z toho lehátka uteču všude se píše jak se u toho relaxuje že je to příjemné ale já to říci nemohu a proto se ptám zda má někdo také zkušenost?a to se platí 1000kč za každé sezení tak že mne čeká ještě pět,vím že někdo řekne za krásu se musí platit což je pravda ale nevím jestli tam patří ta bolest? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

3x

Ovšem, ta bolest k tomu patří. Já bych si teda hubu pálit mikrovlnnkou nenechal. Zase jste naletěla. A ještě za ty prachy? *ee*

yourlady*
hodnocení

0x

radiofrekvence nesmí pálit.Zkuste se poradit na nějaké dobré klinice plastické chirurgie (ne v salonu)

ludmila1955*
hodnocení

děkuji tak ze se mám vyvarovat další návštěvy,a to jsem tam byla 20min za 1000kč,brala jsem to že to mám kousek bydliště ale radši dám na Vás díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]