Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro sestru

Od: mmq* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Mám starší sestru které je 18 a uviděl jsem na jednom obchodě toto: www.wayfarer.cz/produkt/barevne-kridy-na-vlasy-rainbow a ona si strašně ráda barví vlasy a napadlo mě že bych ji to koupil ale problém je, že nevím jestli je to dobré a hlavně jestli to bude fungovat, když má tmavě hnědé vlasy.. Byl bych rád za každý názor :) dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

mmq, na tmavé vlasy hnědé až černé to taky funguje, ale vlasy se nejprve musí nabarvit bílou křídou. Ale jseš si jistý, zda by sestra tento dárek ocenila? Ono totiž bude záležet na tom, které barvy dosud používá a zda je extravagantní typ.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, raději si přečtěte návod - možná to sestra ocení, její barva vlasů nerozhoduje, ale nesmí např. zmoknout. Pokud je Vaše sestra "blázen", tak bude IN. Zdravím!

x-trader.xebis.eu/...

ria*
hodnocení

3x

Určitě dobrý nápad, je toho spousta na youtube, jak používat, vydrží to jen chvilku tak dva dny, musí se zalakovat, ale to je někdy třeba u modrý spíše lepší :) , když se to umí, vypadá to skvěle..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]