Nejste přihlášen/a.
Několik let používám Old Spice, kupuji od nich, skoro vše, minulý rok jsem si oblíbil tuhý deodorant Old Spice Wolfthorn. O víkendu jsem si koupil nový a zarazila mě barva tuháče, už nebyla modrá, ale neřešil jsem to. Podívejte se jak jsem dopadl dnes po první ranní aplikaci. Hoří mi podpaždí úplně neskutečným způsobem a začíná se mi loupat i kůže. Vše je už umyté, ale ta bolest je nepředstavitelná a efekt takový jako na mé fotce. Mám sto chutí odeslat to někam na testy, tohle není normální.
Buď alergie, nebo se z toho vysrážela nějaká chemikálie a máš to trochu popálené, poleptané. Radím umýt a nechat na pokoji vyhojit, za pár dní to sleze. To tmavé zatím neopaluj, nelez s tím do bazénu, ani do solárka.
Můžeš to poslat jako stížnost k prošetření ČOI i s tou fotkou. Mělo by tam být datum použitelnosti. Mrkni na to, jestli to není tím, že je stará.
Komunikace s vámi veškerá žádná, takže si poraďte sám, jak umíte. Já bych vám pro příště doporučila se důsledně vyhýbat deodorantům s alkoholem, které toto často způsobují a též více komunikovat. Ono i takové děkuji třeba potěší...
Dobrý den, pošlete toto foto výrobci, ať vidí, co prodává. Něco podobného znám s Rexonou - zkusit a po alergické reakci zahodit. Výrobce Vám napíše (pokud vůbec), že jste v tom malém procentu uživatelů, které toto postihne, ale většina je spokojená.
A mimochodem, Old Spice spíše smrdí. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.