Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě jaké laky máte v oblibě vzhledem k výdrži. Už mě nebaví si po jednom dnu muset dělat nově nehty. Tak jaký laky podle vás nejdéle vydrží a neloupu se tak moc? Chci si je pořídit z drogérie ( nerada něco objednávám pak čekám než to přijde a nakonec jsem zklamaná, že je to jiný odstín než na obrázku). Děkuju E.
Nedávno jsem si vystřihla z jednoho časopisu názory redaktorek na trvanlivost laků na nehty. Vyhrál na Oriflame, Gabriella Salvette a Yves Rocher (z těch levnějších). Uvadějí, že jim laky vydržely 3 dny. Jinak pokud chcete, aby Vám lak déle vydržel, musíte samozřejmě použít ještě nadlak, neboli bezbarvý lak, který ten Váš fixuje.
Já používám laky od essence, které jsou levné, ale drží mi skvěle. První dva dny většinou bez závady, třetí občas doopravuji odlouplé špičky na ukazováčcích a palcích, ale není to po opravě vidět, pokud se mi zrovna neklepou ruce.
Pod ně používám podladový lak, tak essence, na ně nic, a myslím, že kdybych používala svrchní, vydržely by mi ještě déle. S drobnými opravkami mi takhle vydrží hezké 5 dní, někdy s nimi přežiji i týden, ale to už to opravování začíná být znát.
doplněno 07.12.12 23:05:Já nosím vlastně jen laky bez třpytek i bez perleti a jak řkám, zrovna mě drží, asi záleží i na tom, jak kdo lakuje a na nehtech...
doplněno 09.12.12 18:46: @kopretina Pobavila jste mě Přečtěte si otázku, nejen nadpis, jde o lak na nehty, ne na vlasy
Tak mě tedy essence nevydrží. Barvy krásné, dobře kryjí, struktura pěkná, ale ráno jsem nalakovala a už mám někde odprýsknuto. Zítra ráno poopravím ale večer odlakuju. Světlé laky nějakou tu nedokonalost snesou, tmavé musí být perfektní. Všeobecně nejvíc vydrží laky se třpytkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.