Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý lak z drogérie?

Od: elisme45 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě jaké laky máte v oblibě vzhledem k výdrži. Už mě nebaví si po jednom dnu muset dělat nově nehty. Tak jaký laky podle vás nejdéle vydrží a neloupu se tak moc? Chci si je pořídit z drogérie ( nerada něco objednávám pak čekám než to přijde a nakonec jsem zklamaná, že je to jiný odstín než na obrázku). Děkuju E.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

poslední dobou jsem si oblíbila od essence s glitry - opravdu drží i týden mají různé barvy i od gabriela salvete je dobrý

hodnocení

0x

Nedávno jsem si vystřihla z jednoho časopisu názory redaktorek na trvanlivost laků na nehty. Vyhrál na Oriflame, Gabriella Salvette a Yves Rocher (z těch levnějších). Uvadějí, že jim laky vydržely 3 dny. Jinak pokud chcete, aby Vám lak déle vydržel, musíte samozřejmě použít ještě nadlak, neboli bezbarvý lak, který ten Váš fixuje.

askmenow*
hodnocení

0x

Já používám laky od essence, které jsou levné, ale drží mi skvěle. První dva dny většinou bez závady, třetí občas doopravuji odlouplé špičky na ukazováčcích a palcích, ale není to po opravě vidět, pokud se mi zrovna neklepou ruce.

Pod ně používám podladový lak, tak essence, na ně nic, a myslím, že kdybych používala svrchní, vydržely by mi ještě déle. S drobnými opravkami mi takhle vydrží hezké 5 dní, někdy s nimi přežiji i týden, ale to už to opravování začíná být znát.

doplněno 07.12.12 23:05:

Já nosím vlastně jen laky bez třpytek i bez perleti a jak řkám, zrovna mě drží, asi záleží i na tom, jak kdo lakuje a na nehtech...

doplněno 09.12.12 18:46:

@kopretina Pobavila jste mě ;) Přečtěte si otázku, nejen nadpis, jde o lak na nehty, ne na vlasy ;)

pb®

Tak mě tedy essence nevydrží. Barvy krásné, dobře kryjí, struktura pěkná, ale ráno jsem nalakovala a už mám někde odprýsknuto. Zítra ráno poopravím ale večer odlakuju. Světlé laky nějakou tu nedokonalost snesou, tmavé musí být perfektní. Všeobecně nejvíc vydrží laky se třpytkami.

kopretina25*
hodnocení

0x

Ahoj, já mám velmi dobré zkušenosti s lakem Balea z drogerie DM. Vyrábějí v různé síle tuživosti od č.3 až po č. 5, určené pro objem vlasů, barvené vlasy a lesk vlasů. Jsou kvalitní a cena se pohybuje kolem 40 Kč.

darusenka*
hodnocení

0x

Doporucuji laky od NYC - New York City, prodavaji se v siti Rosmann. Stoji do 50 Kc a jsem s nimi spokojena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]