Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okousané nehty špatně rostou

Od: janus5 odpovědí: 1 změna:

dobry den pomozte mi prosim porad jsem si kousal nehty az se mi nehty ty nerostoucí polamaly a na tech mistech kde jsou zlomene uz nejak nerostou nehty neco neni v poradku mate nejaky tip neboco mam delat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tigrine*
hodnocení

0x

Ahojík, tak v první řadě bych si udělala lázeň - asi čtvrt litru mléka s trochou olivového oleje(když není,tak slunečnicový nebo jiný rostlinný) ohřát, ale ne vařit.Ruce v ní nechat tak 10 - 15 min.Potom usušit ručníkem a neumývat, každý nehtík chvíli masírovat olejíčkem.Až se olejíček vstřebá, tak každý nehet potřít obyčejným citronem - tím se zpevní.NEKOUSAT,vydržet až se vzpamatují!A jíst mléčné výrobky.;)a tím citronem potírat každý večer před spaním a neumývat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]