Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antiperspirant bez vůně

Od: xy odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

mám takovou prosbu na zdejší rádkyně - máte vyzkoušený nějaký účinný antiperspirant, bez vůně? díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

3x

Pokud člověk nechce být cítit žádnou kosmetikou a přesto má být účinná, dají se najít. Například emvej (psáno úmyslně foneticky, aby to nebyla reklama) kulička Roll-on nebo tuhý deodorant a antiperspirant Solid Stick z řady Body Series jsou výborně účinné a přitom nevoní kolem dokola a fungují zcela nenápadně.

joudic*
hodnocení

2x

sice to pisu z pohledu chlapa :) ale nevadi mi Rexony, jestli se to tak jmenuje, ma to takove jemnejsi vune.. jinak samozrejme Driclor, ale ten neni prilis zdravy, zato dela co ma, na obcasne pouziti super a nema zadnou vuni.

xy
hodnocení

díky, z pohledu chlapa mě to taky zajímá :)

ten Driclor snad vyzkouším, jestli je tak dobrý, jak píší.

pohanka*
hodnocení

0x

obycejny kamenec, chlapi používají po holení žiletkou a břitvou a kdy chtějí zastavit krvácení, stahuje pory

xy
hodnocení

před lety jsem ho zkoušela, ale během dne ze mě stejně lilo :) i při práci v kanclu...

hodnocení

0x

Já si myslím, že v lékárně by mohli najít řešení. Třeba firma SebaMed má své výrobky téměř bez vůně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]