Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je v tom rozdíl?

Od: parfemy odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

chtěla bych vědět, podle čeho poznám originální parfémy. Koupila jsem v drogérii parfémy Celine Dion Sensational 30ml za 699kč a David Beckham The Essence 30ml taktéž za 699kč. Na internetu se však tyto parfémy pohybují kolem 250kč. Tak teď nechápu, zda má prodejna takovou vysokou marži, anebo je to pouze nějaká nahrážka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

parfemy v prodejnach jsou vzdycky predrazene, nicmene duplikat poznate asi jen kdyz parfem uz znate. Kupoval jsem si Escadu, ktera v kamennem obchode stala 1750 a na netu 1290, to byl jediny, ktery mi vonel a devcata z nej byly taky nadsene :) nahradu uz jsem bohuzel nenasel...

hodnocení

0x
Kamenná prodejna má zpravidla vždy parfémy dražší a přesto to může být padělek viz jeden nejmenovaný řetězec parfumerii, který jedné známé známé vrátil peníze, protože to nebyl originál.
Na internetu je třeba porovnávat ceny ne ve všech obchodech, ale těch prověřených, které mají ideálně i kamennou prodejnu. V Praze mám ověřené dvě.
doplněno 06.12.15 19:00: A padělek pozná člověk, jak už tu bylo řečeno, pokud parfém zná a ví jak voní a jak dlouho výdrží originál..

mzxy*
hodnocení

0x

za 699,- Kč si koupíte v pražské SAPPO tržnici 3 parfémy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]