Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prý jsem moc hodna...přítel si postěžoval

Od: vendy87* odpovědí: 17 změna:
Zdravím,a předem díky těm,co napisi svůj názor. Jsem s přítelem necelý měsíc. Dnes mi pověděl,ze jsem moc hodna, ze bych mela byt prisnejsi...tak nevim. Denne mi rika,ze me ma rad. Nevím, kde dělám chybu,nevim,Co ma na mysli...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Již po měsíci by Vás chtěl přítel předělávat? Pak Vás rád nemá. Měl by Vás mít rád takovou jaká jste, ne? Buďte sama sebou, přítel ať si tedy najde tu přísnější..

vendy87*
hodnocení

To snad neee...

eulalie*
hodnocení

3x

Měla byste být přísnější? Po měsíci vztahu už takové požadavky? Co na vás vybali příště? Mít větší prsa? Já vám nevím, ale toto nevypadá na dobrou volbu partnera. A takovému tomu dennímu ubezpecovani o jeho nehynoucí lásce taky moc neverte. To jsou jen slova a běžný průměrný muž to ani neříká, ale spíše koná skutky.

eivlis*
hodnocení

3x

Zvlastni,ze vam tohle rika po tak kratke dobe.. Nicmene mi to trosku pripomina pribeh, ktery jsem pred hodne lety taky zazila a taky tuto vetu slysela... Tehdy jsem byla prilis mlada a investovala jsem do vztahu pouze srdce, ktere mi dotycny po case rozprasil a ja padla na tzv.dno, ale po case jsem se vydrapala zase nahoru, odrazila se a od te doby uz jsem do budoucich vztahu vkladala krom srdce i rozum a jsem presvedcena, ze takto je to spravne..Dnes casto od svyho chlapa slysim, ze jsem hodna atp., ale nikdy nezapomene rict, ze jsem taky pekna vzteklinka, tvrdohlavec a beda jak me nastve.-)Jsem znameni berana, takze jsem cholericka a uz se mi i stalo, ze me manzel kdysi tak nastval v kuchyni, ze jsem mu hodila na hlavu sekanou, kterou jsem zrovna rodince patlala v rukou.-)Muj po case usmireni vzdy doda, ze aspon neni nikdy nuda.-)Proto me napadlo, ze mozna investujete jen srdce a bojite se cokoliv rici, aby vas dotycny nevidel spatne, ale verte, ze je to spatne.. Budte sama sebou, protoze to je to nejvic..

Jinak souhlasim s Benem,ze je to tezko soudit jak to myslel a opravdu je velmi dobry napad s nim o tom mluvit a at vam to vysvetli, protoze komunikace mezi dvema je velmi dulezita a vlastne je to vsechno ve vztahu..

jdtuh
hodnocení

2x

Nejlepší by bylo z něj vytáhnout, co přesně se mu nezdá a v čem mu přijdete moc hodná, protože to, co vám tu někdo napíše, nemusí být vůbec váš případ.

Obecně se ale větou je moc hodná/hodný myslí člověk, co nestojí za vlastním názorem, nekonečně se přizpůsobuje druhému, udělá naprosto všechno, co mu na očích vidí, nikdy neudělá nic nečekaného, vždy 100% víte, jak bude na něco reagovat, vždy radši ustoupí... no a celý vztah je potom taková trochu nuda.

hodnocení

2x

Vendy, já do poslení tečky souhlasím s Kapičkou. Jen jsem nabyla dojmu, že ty jsi schopná udělat cokoliv, jenom aby sis ho udržela. A v tom je problém. Tvůj problém. Budeš se podřizovat a měnit a budeš si myslet, že to je správné. Není! Protože když on zjistí, že se z dívky stala plastelína, bude toho zneužívat a ty nakonec nebudeš sama sebou. V první řadě musíš být věrná sama sobě. Je to tvůj život! *hej*A nakonec tě stejně opustí, protože bude hledat sebevědomou dívku, které by mohl být rovnoceným partnerem. A ne sochařem, modelářem plastelíny. *sok* Je docela možné, že tím slovem "hodná" myslí právě to tvé podřizování, snahu vyhovět. Je možné, že tě nechce tvarovat, chce se tebou chlubit.

iz*
hodnocení

2x

Vendy, dobře děláte, že se ptáte tady. Všichni máme rentgenové oči a Vašeho přítele

známe lépe než Vy. Nesouhlasíte-li s mým názorem, ptejte se tam, kde "problém" vznikl.

(Je zbytečné hledat radu v internetu. Zjistit, oč jde, můžete jen u svého přítele.)

joudic*

myslim, ze ji staci, ze to zdrbnem a ona si to precte :) urcite od toho neceka nejake vyreseni :)

Já, osobně, bych přivítala alespoň náznak toho, že to četla.

bruno*
hodnocení

1x

Ale o nějakém předělávání snad nemůže být řeč. Já když jsem byl na partnerku byl moc hodný, tak ochladla, snad to funguje i obráceně. Asi očekává projev silnější osobnosti, inteligentní diskuze apod. Na to ovšem není medecína.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj Vendy. Různé lidé ujíždí na různých věcech. Třeba si chlapec přeje naplácat na holou s velmi přísným pohledem. Jaká si přísnost, se asi dá vysvětlovat různě. Tak se ho prostě zeptej, co si vlastně pod tím ,,přísná,, představuje.

vendy87*
hodnocení

V tom tomto směru to nemyslel.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, z toho, co jste napsala, se nedá usuzovat nic, resp. nevíme ani proč to řekl a v jaké souvislosti. Takových vět řekne člověk mnoho a buď to poznáte nebo si to necháte vysvětlit - takže, nechte si to vysvětlit a budete to vědět lépe, než se dotazovat na internetu. Vám nikdy neujede nějaká věta, kterou třeba vyvoláte nejistotu nebo otázku? Komunikujte s přítelem více. Zdravím!

doplněno 04.11.15 20:16:

vendy87 - nemůžete doplnit, jaká to byla situace a souvislosti? Byl to povzdech, oznámení nebo skutečně stížnost? Co jste se dozvěděla od přítele po dotazu na vysvětlení? Jste tak moc hodná, že nemáte vlastní názor a jenom stále souhlasíte ve všem s přítelem? Třeba očekává nějaký dialog a ne pouze kývání hlavou.

joudic*
hodnocení

1x

tezko rict, co tim myslel, nesedi mi tam to slovo prisnejsi, ale muze myslet, abyste si vic prosazovala svoje nazory a nebo aby nemusel rozhodovat vsechno on a vy jen prikyvujete apod... ale jinak to moc nedava smysl, proc zrovna pouzil "prisnejsi"

krasula
hodnocení

0x

Asi si necháváte všechno líbit, což Vám snižuje kredit. Pak je s Vámi tak trochu nuda. Jakou má on maminku? Jaké jsou její postoje v různých situacích? .Chlapi prý podvědomě sahají po dívce podobného ražení..

hodnocení

0x

A ke komu přísnější. K sobě, nebo k němu? Nebo k ostatním lidem? Třeba chtěl jenom říci, že jste moc důvěřivá...

Dnes je 6.11. Jste vůbec ještě spolu?

hodnocení

0x

Na to bacha! Moc hodné, chápající a obětavé holky brzy začnou nudit. Chlap nechce nějakou" chudinku", bez vůle, která se mu jen přizpůsobuje a se vším předem souhlasí, ta je přečtená raz dva a pak už jen nuda. I po delším vztahu si partneři berou jiné. To jsou ty situace, kdy člověk nechápe, proč tak hezkou a hodnou holku partner opustil, když mu dělala, co mu na očích viděla. Mám to přímo v rodině. Neteř se obětovala pro lásku a partnery ve všem, tím neprojevovala vlastní osobnost. Když partner byl vášnivý cyklista, dřela vedle něj na kole, ač to nesnášela apod. Dělala všechno, aby si ho udržela, ale chyběla tam motivace, nějaké ty nároky na partnera z její strany. Dopadala v každém vztahu stejně, partner ji maximálně před svatbou opustil a ve 30ti jí doktor řekl, ať kouká si rychle pořídit dítě, jestli ho chce mít, že se úspěšnost po třicítce u ní bude rychle snižovat. Protože se s ní partner rozešel a jiný na obzoru nebyl, musela se rozhodnout být svobodná matka. Až někdy kolem 40ti se zdá, že snad našla partnera, s dětmi - možná ten, když se spálil, ocení její "dobrotivost". Ale kdo ví, zda jim to vydrží. Zatím spolu žijí nesezdaní. A spousta podobných případů z okolí má stejného jmenovatele. Řekne se -"taková hodná holka a takovou má smůlu na chlapy", ale ono to má skrytý podtext.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]