Nejste přihlášen/a.
Na návštěvě jsem jedla zázvorové bonbony, velmi dobré. Prosím o radu, kde by se dali koupit? Poradí mi někdo nějaký tip, děkuji. Vím, že se dají i vyrobit doma, ale to nechci.
Bylo to žužu (tahavé, lepivé) nebo tvrdý bonbon? Žužu kupuji u vietnamců, nejlepší jsou ty na prvním obrázku, ty na druhém jsou taky fajn. A tvrdé jsem sehnala v nějakém krámku se zdravou výživou - etiketa vypadal jako Grešík? Aaa ano, našel je strejda Google - viz třetí obrázek
Jee, na ty od 2masoni jsem zapomněla. Taktéž je mají někteří vietnamci. Prolezte různé krámky, já nikdy nesehnala všechny tři druhy na jednom místě. Kdybyste náhodou byla z Liberce, tak poradím přímo
Nene, v marketu jsem nikdy žádné neviděla.
dobrý den, když si doma vyrobítezázvor.bobonky,tak takové jsou, ale ty kupované zázvor neobsahují, jsou jenom vylepšené zázvorou příchutí,tj.emulgátorem,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.