Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy zdobit gelove nehty

Od: smudla* odpovědí: 3 změna:

chtela jsem se zeptat v jake fazi se zdobi gelove nehty.:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luciksedl*
hodnocení

0x

Ahoj ján chodím do salonu a tam mi nehty udělaj, přebrousí, nastříkaj francii, přelakujou bezbarvim lakem , daj uschnout a pak malujou a lepí kamínky. Potom znova přelakujou a daj zapect:) a pak přeleští.

lenecka*
hodnocení

0x

nehtíky zdobím na poslední vrstvu gelu,je li ale ozdůbka plastická,tak ji dám pod Top gel,zapeču . Jinak jen malůvku přelakuji bezbarvým lakem,nebo UVtop coatem,který se zapéká,ale netsírá,má ohromný lesk.

nikoletka*
hodnocení

0x

Ahoj :) Tak já dám nejdřív podkladový gel, miláčka.. toho zpiluju, dám francii a pak zdobím. Potom dám opět miláčka a nakonec lesk a krásně to drží a moc hezky to vypadá ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]