Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Vím že se dají koupit předsmažené hranolky na dodělání v troubě,bývá to na nich napsané.Asi na půl hodiny na plechu a jsou hotové.Dnes jsem je v obchodě sháněl,ale měli jenom hranolky na kterých to napsané nebylo,byla tam jenom příprava ve fritéze.Ale tu já nemám.Proto jsem se chtěl zeptat jestli se i tyto(jsou taky předsmažené) dají dodělat v troubě když to tam není napsané.Popřípadě jakým způsobem.Díky za radu.
Zdravíčko
Nemusíte mít fritézu,postačí pánev.Tak se to dříve také dělalo,když nebyly friťáky.
Za další,dnes se vlastně už ani nedoporučují.Hranolky a vůbec všechno jídlo z nich je přímo nacucané olejem
Dělám i klasické hranolky v troubě na plechu vyložené pečícím papírem ,ani je nijak nemastím jen nakonec osolím
Můžu se zeptat, jak dlouho je děláte?
taky jsem kdysi chtěla dělat v troubě - vlastně hranolky nekupuju, ale chtěla jsem je jednou udělat babičce - a zdálo se mi , že to trvalo dost dlouho. Asi byla nízká teplota?
Nejdou všechny dělat v troubě. Musí na nich být napsáno For oven nebo být obrázek trouby. Osobní zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.