Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rtěnka nebo oční stíny

Od: skeepy odpovědí: 5 změna:

Nikdy jsem nenosila rtěnky.

Jsem blondýna se světle modrýma očima,přemýším,že bych začla nosit oční stíny nebo rtěnku,ale nevím co z toho..obojí nechci,cítila bych se přeplácaná,ani se mi za to nechce utrácet,ale co udělá větší dojem? Co je na dívce krásnější? Sluší rtěnka všem? Nemám totiž zrovna moc plné rty..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jste velmi jemný typ.Takže, s barvami opatrně. Neličte se nikdy černou tužkou.Je příliš tvrdá a vhodná pouze pro brunetky.

________

Pokud se chcete začít líčit,tak obojí opravdu ne *stop* Co je krásnější?...To je individuální.Vyzkoušejte obojí a sama uvidíte,zda bude lepší rtěnka či stíny.

Já osobně bych volila rtěnku.Pokud máte menší rty,rtěnka je zvýrazní a dodá jim "švih." Barva rtěnky by měla být buďto v barvách pastelových nebo v sytě červených.

hodnocení

1x

Jsem opravdu hooooodně světlá blondýna s modrýma očima a používám rtěnku i stíny. Jen musí být obojí v odstínu místa, kam je nanášíte a musí jich být malinko. Takže stíny mám tělové (lehce do růžova), když chci míchat tužku bordó a šedou řasenku, a smetanové, když je míchám s modrou tužkou a řasenkou. Rtěnku mám v přirozené barvě rtů, další lehoulince do růžova a jednu tmavší na noční líčení. Nanáším lehce jen tak, aby se nezměnila textura povrchu rtů - nesnáším ty vrsty rtěnky, které vypadají, že se roztečou.

A ještě jsem nepotkala muže, který by nebyl překvapen tím, že se líčím :) prostě to není vidět :)

Ale je fakt, že rtěnku jsem se naučila nosit až v dospělosti. Dřív mi neseděla, měla jsem pocit, že jsem zmalovaná.

A když to vezmu z dalšího úhlu pohledu, já zase nemám výrazné oči, tak ty jsem si malovala vždycky. U Vás to jsou rty, tak asi, pokud chcete druhé líčidlo vyloučit, je lepší se zaměřit na ně.

hodnocení

0x

Mi se na jemných blondýnkách velice líbí takové, kterému se říká nahé líčení. *hej* Naskýtá se však otázka, kolik máš roků?

krasula
hodnocení

0x

Záleží, zda máte oči nevýrazné se světlými řasami. Pak bych přidala hnědou řasenku. Ale než ji nanášet, tak na víčka a tím i trochu na řasy lehoučký světlemodrý nebo zlatý stín. Ale nesmí být, jak když od mouky.Jen stín. Na rty rtěnku, nebo spíš lesk v barvě rtů. Žádnou ostrou a sytou. To by působilo tvrdě. Chce to zkoušet. A počítat s tím, že v denním světle bude vše jiné, než ráno v koupelně.A jako blondýnka můžete mít i bledé obočí. Taky jemně přidat, ale jen hnědé jemné čárečky. Uvidíte, co Vás rozjasní.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, jsem velmi větlý typ, bez každoměsíčního barvení řas i obočí by ani jedno nebylo vůbec vidět. Stíny používám jen, pokud jdu večer do práce, protože jsem hodně na očích, tak tam je potřeba být výraznější. Jinak na běžné nošení mi stačí korektor a řasenka. Stíny mám zelené, šedé a tmavě modré + různě kombinuji, růžové mi nesluší a v hnědých vypadám jako po ráně pěstí *smich*. Blondýnky často dělají chybu, že si namalují oči sytě modrými stíny až pod obočí a vypadají jak marfušky.

Rtěnku si dávám občas, používám buď červenohnědou na den, nebo sytější červenou na večer. Ale většinou mě to začne štvát, že se to musí udržovat, opravovat apod., a pak zase měsíc leží v šuplíku. Většinou si vystačím s leskem a balzámem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]