Nejste přihlášen/a.
PROSIM O RADU JAK NA VSI. VŠECHNO UŽ JSME VYZKOUŠELI. DĚKUJI
Take mam s nimi zkusenost, poridila jsem si je az v dospelem veku. Nejucinnejsi a take nejlevnejsi byl veterinarni sampon Orthosan, zkousela jsem i olej Pedical Ol, ale i po aplikaci jsem nasla zive vsi. Nejdulezitejsi ovsem je vycesavat opakovane a peclive hnidy, protoze vsechny pripravky zabiji jen dospele jedince a z prezivsich hnid se zase vylihnou vsi. Vsi neziji na velmi kratkych vlasech, udava se pod 0,9cm. Ja jsem je udolala i s vlasy do puli zad behem par dni prave tim Orthosanem a peclivym vycesvanim.
A bohuzel neni pravda, ze vsi jsou problem hygieny a kdo je cistotny ten je nedostane. Vsim se prave dari na cistych vlasech, mastne spinave vlasy jim klouzou. Ja si myju vlasy temer kazdy den, presto jsem se nekde oprela v dalkovem autobusu a uz jsem je mela.
Poradila bych difusil ve spreji - s tím máme nejlepší zkušenosti. Je ještě hodně šamponů, ale to u nás nezabralo. Jinak držet se doporučení na příbalovém letáku, jinak to nemá ten učinek. Jinak doporučuji vyvyřit ložní prádlo a oblečení, vymýt hřebeny a kartáče.
Jestli to nepomůže tak nezbyde než vlasy ostříhat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.