Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušení napínacích froté prostěradel v sušičce

Od: zzzlatokopka* odpovědí: 5 změna:

Máte nějakou fintu, jak tyto prostěradla sušit v sušičce?

Vždy se mi to namotá do sebe a sušička hlásí usušeno, po rozmotání obrovského uzlu na prostěradlech, jsou stále mokré a musím sušičku zapnout znova, někdy i 5X :(

Na praní mám síťované sáčky, dávala jsem to s tím i do sušičky, ale nebyla schopná to uprostřed usušit. Jak to řešíte vy?

Všem předem děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Susite jen samotné prostěradlo?
Běžně se třeba do povlečení dostane něco jiného a to stačí jen zapnout.
Napínací prostěradlo stačí dát sušit třeba s osuskou a mělo by být po problému. Že by se do sebe zauzlovalo jedno prostěradlo, 2 osušky a několik drobnějších věcí si nevzpomínám. :) sušičku mám na 7 kg. Extra velký buben.
zzzlatokopka*

Já mám na 8kg suším pouze ty prostěradla 6 až 8 kusů.

Tak to bude ono. Zkuste nakombinovat na sušení s ručníkama apd. U mě je to jedno velké dvojprosteradlo a to nezlobí v kombinaci s jiným prádlem.
zzzlatokopka*

prubnu to, dík:)

A není to moc? 6 až8 prostěradel. Já také suším prostěradla, ale nemám ty froté, mám napínací - bavlněný žerzey. Nikdy se mi nezamotaly, ale nesuším jich tolik najednou. Maximálně dvě a třeba s cíchama. Prostě ložní prádlo dohromady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]