Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Varicofix a jeho účinky

Od: alacot® odpovědí: 12 změna:

Nemá prosím někdo zkušenost s přípravkem VARICOFIX.To co se odehrává v reklamě je asi hodně přitažené,ale co když?

Varicofix a jeho účinky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Rozhodně je to úplná pitomost. Křečové žíly nejsou žádná sranda. V dnešním světě už je možné všechno i podvody, které se týkají zdraví. Tu tlustou žílu, co je na obrázku a hned vedle úplně čisté hladké lýtko, to je přímo sprosťárna a ta ženská, co tam píše ten dlouhý článek a doporučuje ten gel, tak té bych ty křečáky opravdu přála. Jestli mne něco dokáže vytočit, tak je to přesně tohle. Fuj.

Buďte rozumná a jděte k flebologovi. Křečové žíly se dnes odstranit dají a máte to částečně na pokladnu. Záleží na zákroku a na klinice. Tenhle gel Vám určitě nepomůže.

mirek50

Plný souhlas. Je to zase jeden z Amerických podvodů. Chtějí za to 1200 a ted mají jako akci za 900 a při dvou kusech za 700. A lidi opět objednávají jak stádo jdoucí za líbivými slovíčky.

hodnocení

0x

Je to hodně přitažené za vlasy. Ještě více! :-D Co říkají cévní doktoři?

jig
hodnocení

0x
Já používám 4 dny a zatím žádná změna, obávám se, že jsem naletěla, jako spousta žen toužících po nohou bez křečových žil.
marija

ja som ho použivala nema žiadne zvlaštne učinky žily mi ostali nič sa neudialo je to len velky podvod, predtym som použivala Gel na žily Priesnitz je to presne to iste a stoji 8 Euro, na rozdiel od 32 Euro ktore som zaplatila za Varicofix,

rozi*

jsem na tom stejně, prostě jsme naletěly, účinky žádné

hodnocení

0x

Stačí se podívat na jejich stránky myhealthyblog.info/... kladné komentáře, které si píší sami a když chcete přidat svůj komentář, tak to nejde.

2kedar*
hodnocení

0x

No, tož si počtěte...

dobrarada.sk/...

hodnocení

Početl jsem si.Díky něco z toho prubnu .

Kedar a když se zadaří, je to i krááásná ozdoba stolu

Varicofix a jeho účinky #2

busek
hodnocení

0x

Odborníci z reklamy neexistují = celé je to podvod!

janakloudova
hodnocení

0x

Dobrý den, již jsem si koupila třetí a mám pocit , že na tom něco bude, měla jsem hrozný varix a protože dělám potravinové doplnky již léta tak vím ,že jeden dva gely jsou nic, je to dlouhodobější, můžu říci ,že mám nohu o polovinu lepší po dvou gelech, zkuste to , zdraví je drahé JK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]