Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace baumax

Od: zzzlatokopka* odpovědí: 16 změna:

Když Baumax z ČR odejde, kde se buudou řešit případné reklamace zboží zakoupeného v Baumaxu?

Předem děkuji za odpovědi:)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

8pymalep82
hodnocení

1x

Na tohle zná odpověď pouze Baumax. Tam bych se ptal.

Nevím ,jestli hodlá prodat pouze prodejny a nebo jestli prodá firmu.

Pokud prodá firmu, tak nástupce je zavázán reklamace přijímat, pokud prodá prodejny, tak není žádné zákonné právo uplatňovat u nového vlastníka vady. Může mít ale s tímto nástupcem nad rámec zákona smlouvu.

albatros498022*
hodnocení

0x

Raklamace bude vyřizovat nástupce Baumaxu je to obvyklé po převzetí.

zzzlatokopka*
hodnocení

To je mi jasné, jen že všechny prodejny nebudou mít stejného nástupce. Takže případnou reklamaci bude člověk řešit tam kde to koupil?

hodnocení

0x

Baumax od jisté doby prodává zboží s tím, že se již nedá reklamovat. Tuším od 10.9.? Vy to můžete přijmout, nebo nemusíte, ale jak se to slučuje se zákony ČR to opravdu netuším.

ovczaak*

ringo,já to pochopil jinak - baumax nabízel možnost vrátit přebytečné zboží zpět a tato možnost padla od 10.9,ne klasická reklamace...a přerovský baumax má snad převzít OBI,včetně záruk na předtím prodané zboží...tuto info mám od vedení prodejny,snad je pravdivá.

Ano, asi máte pravdu, díky.

hodnocení

0x

Řetězec BauMax byl prodán (převezme ho) polská společnost Merkury Market. Dnes to posvětil i ÚOHS, takže nový majitel převezme závazky i pohledávky.

hodnocení

0x
zzzlatokopka*
hodnocení

Tuto informaci jsem také našla, chápu ji tak, že baumax nekončí, jenže media píšou, že něco kupuje OBI něco Poláci, tak kde zůstane baumax? Bude ještě v ČR?

Jsem z toho docela zmatená:(

mcmerkurion*
hodnocení

0x

buď někde,kde ještě Baumax bude (cizina například v Rakousku,kde má s/...) nebo u výrobce,jinak nikde> Reklamace zboží m/... (ukončení prodeje...)

...tak když krachne nějakej obchod,tak je to většinou stejný> jakmile nemá nástupce,není kde...

...prodány byly některé prodejny (zbytek končí),ne firma...

doplněno 21.10.15 01:33:

...tak to vypadá,že firma končí komplet,i v Rakousku

hanz00
hodnocení

0x

Ptal jsem se take na zaruku, ale na prodejne mi nedokazali odpovedet. Kupoval jsem nejake naradi na 220v (pily, flexu, kladivo). Veškeré učtenky ktere jsem si nechal orazit razítkem baumax, tak jsem na ne dostal 5-letou zaruku. A CO TED?

bobesf
hodnocení

0x

Baumax přijímá reklamace pouze formou formuláře který je nutno vyplnit,popsat závadu,vyfotit a kopii účtenky odeslat emailem.Zboží si ponecháte až do doby kdy Vás vyzvou.

jirivejrazka
hodnocení

0x

V roce 2015 jsem v Chomutovském marketu zakoupil elektrický chladící box a před týdnem přestal chladit jaký je další

postup k vyřízení reklamace. Předem děkuji za odpověď.

ovczaak*

pokud je to ještě aktuální,tak nakonec správný postup by měl být tento - baumax.cz/...

michala*

Je potřeba poslat emilem vyplněný reklamační protokol s kopií účtenky a fotem reklamovaného zboží na email reklamace@baumax.cz. Když se zadaří tak u vás vyzvedne reklamované zboží PPL Většínou jde přímo k výrobci a ten obratem zboží opraví a pošle zpět. Jen komunikace Baumaxu je na bodu mrazu. Telefon nezvedají a neobtěžují se vás informovat, že u vás zboží někdo vyzvedne. Proto se nenechte odradit a pište jim emaily, že vás stále nikdo nekontaktoval a chcete znát další postup vyřízení reklamace.

olgakralova
hodnocení

0x

Dobrý den,

prosím o kde můžu uplatnit reklamaci na sekačku zakoupenou u Vás v pobočce Baumaxu CHodovská 1 549/18 Praha 4 - Michle typ sekačky: Comfort 40 E datum prodeje:11.9.2015 s pětiletou zárukou závada:vadná aretace výšky sečení

Děkuji s přátelským pozdravem

Olga Králová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]