Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obličej po nanesení makeupu a pudru

Od: kikinka odpovědí: 4 změna:
Ahoj, já celkem blbou pleť, takže používám makeup. Jenže když si dám makeup a potom ho zapudruju, vypadá do, jako kdybych měla chlupatý obličej, jako že to taky drobné chloupky ještě zvýrazní a vypadá to strašně, nejhorší je nos :( Co mám dělat?
doplněno 19.10.15 19:07: Když já mám mastnou pleť, mám makeup bez oleje, chci aby mi dlouho vydržel...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A proč používáš pudr?
Kup si kvalitní makeup matného charakteru a bude po problému.
doplněno 19.10.15 16:17: Mně se pudry nelíbí.Ženy pak vypadají jak voskové figuríny...
Jen můj názor.

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Jiný make-up, třeba vichy je na problémovou pleť docela dobrý, dobře kryje a není potřeba pudr. Pudr nedávej vůbec, je to pak velký nános. Pleť je potřeba před make-upem pořádně vyčistit a namazat, pak vypadá přirozeněji.

Zkus si v lékarně říct o tester a zkoušej, dokud nějaký nebude vypadat přirozeně.

doplněno 19.10.15 16:35:

Já pudr taky nepoužívám.

iv®
hodnocení

0x
Pro dokonalý výsledný efekt je potřeba zafixovat makeup pudrem, byť jen fixacnim... Spíše bych řešila depilaci obličeje.. Dnes běžná věc... Taky pravidelně postupují..

pb®
hodnocení

0x
Na problematickou pleť si kup krém Skinoren, prodává se v lékárně a stojí okolo 250ti Kč. Nanáší se na suchou vyčištěnou pleť jako první. Po aplikaci to může chvíli pálit, ale to je OK a chce to vyzkoušet, jestli aplikovat 1x nebo 2x denně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]