Ahoj, já celkem blbou pleť, takže používám makeup. Jenže když si dám makeup a potom ho zapudruju, vypadá do, jako kdybych měla chlupatý obličej, jako že to taky drobné chloupky ještě zvýrazní a vypadá to strašně, nejhorší je nos Co mám dělat? doplněno 19.10.15 19:07: Když já mám mastnou pleť, mám makeup bez oleje, chci aby mi dlouho vydržel...
A proč používáš pudr? Kup si kvalitní makeup matného charakteru a bude po problému. doplněno 19.10.15 16:17: Mně se pudry nelíbí.Ženy pak vypadají jak voskové figuríny... Jen můj názor.
Jiný make-up, třeba vichy je na problémovou pleť docela dobrý, dobře kryje a není potřeba pudr. Pudr nedávej vůbec, je to pak velký nános. Pleť je potřeba před make-upem pořádně vyčistit a namazat, pak vypadá přirozeněji.
Zkus si v lékarně říct o tester a zkoušej, dokud nějaký nebude vypadat přirozeně.
Pro dokonalý výsledný efekt je potřeba zafixovat makeup pudrem, byť jen fixacnim... Spíše bych řešila depilaci obličeje.. Dnes běžná věc... Taky pravidelně postupují..
Na problematickou pleť si kup krém Skinoren, prodává se v lékárně a stojí okolo 250ti Kč. Nanáší se na suchou vyčištěnou pleť jako první. Po aplikaci to může chvíli pálit, ale to je OK a chce to vyzkoušet, jestli aplikovat 1x nebo 2x denně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.