Nejste přihlášen/a.
Ale kdeže, takového salátu i jiné listové zeleniny můžete sníst kolik chcete a stejně nepřiberete. Samozřejmě neochucené v syrovém stavu.
Dobrý den, ne - pohled na těstoviny, očichání těstovin nebo dotek s těstovinou tělu neublíží. Nebo Vás zajímá konzumace těstovin? Zdravím!
Pracovala jsem jako vyzivovy poradce.Nejist testoviny je prekonany mytus,stejne tak,ze se maji na minimum omezit sacharidy.sacharidy jsou PALIVO pro svaly.Omezit porce,jist casteji,vic zeleniny (doporucuji teple,v pare apod.viz cinska medicina),rozhodne bych nevynechavala testoviny a ryzi.Mimochodem,zila jsem v Italii,kde jedli kvanta testovin a ryze,ovsem s kvalitnim olejem,a bez tucneho masa,a tlusti vesmes nebyli Ma odpoved na Vasi otazku je tedy: NE. Tip na knizku:Nancy Clark Sportovni vyziva,tam je vice info
- pokud jste mladí - tj. ca tak do 50-ky, máte normální metabolismus a "nepřežíráte se" - tak můžete jíst celkem cokoliv. Teď mi stačí, jen se na takové těstoviny podívat - a hned přiberu nejméně kilo.
Ale i ve starším věku dobře funguje nevečeřet - tj. jíst naposledy tak v 16-17 hodin - pak se celkem nemusím trápit s nějakou dietou a můžu si jíst co chci, pokud tedy jím v rozumné míře. Podle mých zkušeností si na tento režim zvyknete tak do max. 10 dnů - nejhorší je ten první týden. Mně se osvědčilo pít k večeři teplé mléko.
- ra252-
třeba osolené těstoviny s máslem?
Těstoviny Vám toho moc nedají.Jen ty kalorie.Bílá mouka. To v bramborách i rýži jsou aspoň trochu vitamíny a minerály.
ra252, jojo, můj vnuk je jí samotné. Vyráběla jsem ke špagetám několik omáček z rajčat a bazalky, ze sýra, z masa, z mletého masa, ze zeleninou. Všecko špatně, ve všem se šťoural. Špagety zalité kečupem a olivovým olejem, posypané strouhaným sýrem goudou (tu on odliší od aidamu) a malý zpívá na celý barák: Babičko, ty jsi nejlepší kuchařka na světě. Nějaké vaření, nějaké maso, nějaké domácí kečupy! Takové nesmysly!
Mám dobré zkušenosti s bezlepkovými těstovinami, konkrétně kukuřičnými,cena za sáček cca 25,- Kč, takže cenově dostupné, nerozvaří se a chuťově se blíží běžným těstovinám a přitom nejsou z bílé mouky.
Např. cizrnové těstoviny už nekoupím, jsou z 3/4% tvořeny rýžovou moukou a při uvaření je z nich bláto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.