Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy AS10 Life

Od: andreapisk* odpovědí: 6 změna:

zdravím, četla jsem článek o těchto supertabletách, myslíte si, že se to oplatí investovat i pro lidi, kteří nemají fyzickou zátěž, ale pouze často bojují s nemocemi? Přemýšlím o dárku pro maminku..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Podle MUDr. Michaela Kučery jde o "obyčejný mutivitamín s perfektním marketingem".

Chcete-li mamince něčím udělat radost, neshánějte "potravinové doplňky", ale udělejte si pro ni více času.

luha*
hodnocení

0x

Kdyby existovaly zázračné bobule, tak by vám je určitě s radostí proplatila zdr.poj., aby ušetřila na nákladech za léčbu.

sissinka*
hodnocení

0x

Já teda takové tablety neznám, ale myslím si, že je nejlepší si přečíst příbalák nebo se podívat, na co jsou určeny a podle toho musíš sama usoudit, jestli ano nebo ne .. Případně se zeptat svého doktora?

indiska*
hodnocení

0x

Je pravda, že na stránkách píšou, že je to i na imunitu a není tam psané, že je to pouze pro "sportovce", takže by to mohlo vyjít...

andreapisk*
hodnocení

0x

Díky všem za reakce, o tom marketingu jsem také četla, ale nemyslím si to, NASA a jejich laboratoře to nemají dle mého zapotřebí... Ale je to Váš názor :) Já se poradím se svým doktorem, co on na to řekne :)

lidus*
hodnocení

0x

Lék je lék a předepíše vám ho lékař, doplněk stravy je reklamní trik a tahání peněz z důvěřivých lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]