Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace a prášky na oddálení

Od: arni* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz, se kterým bych se potřebovala poradit s více lidmi. Pojedu na týdenní školní výlet do zahraničí a zrovna v tu dobu mi vychází menstruace. Už z minule vím, že zastávky na záchod jsou naprosto minimální a to s mým silným krvácením nějak nejde dohromady. Zašla jsem si ke gynekoložce a ta mi předepsala Orgametril na oddálení s tím, že prášky mám začít brát 3 dny před začátkem menstruace. No a ejhle, prášky mám brát od zítřka a náznaky krvácení (jen v moči) z nějakého neznámeho důvodu začaly už dnes. A tady je můj dotaz, mám začít tabletky brát, zachráním to ještě? Celkem mi záleží, abych menstruaci na výlet nedostala.

Předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli máte stopy krve v moči, jděte co nejdřív k lékaři - podle mě to s menstruací nesouvisí, spíš s ledvinami nebo močovými cestami.

martinaa*

Myslím, že to slečna myslela tak, že se prostě šla vyčůrat a ve wc byla kromě moči i krev, což je normální špinění. Návštěva lékaře nepomůže, pokud má období kolem krvácení - laboratoř prokáže pouze krev v moči, což bude irelevantní, pokud slečna uvede, že měla mít menzes.

Krev v moči? Náznaky? To je nějaká podivnost. Hodně velká, která nijak s menstruací nemůže souviset. Přece ledviny a močový měchýř jsou úplně něco jiného, než děloha. Toto je hodně velký nesmysl. Moč může mít jinou barvu třebas jídlem nebo použitými vitamíny.

asa
hodnocení

0x

Dobrý den, prášky začněte brát, to, že tzv.špiníte, je z nervaků, jestli menstruace přijde nebo ne, to znám.

Po prášcích by měla zarazit. Ovšem připravte se, že až přestanete prášky brát, bude následovat fakt hodně silná menstruace, možná i bolestivá (ale to spraví nurofen). Myslím, že klid na výletě za to stojí. Já to tak dělám vždy před dovolenou.

Přeji klidný výlet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]