Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Push-up - pomocník nebo propadák

Od: kjljkl odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chci se zeptat na váš názor na push up podrsenky. Na jednu stranu to udělala fakt hezké prsa, ale na druhou, když pak ty lentilky vybalíte tak z toho nic není *smich**slunce* Tak se vás chci zeptat na názor, mám malé prsa a moc si ji nechci kupovat, nevím :/ používáte?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den,neodpustím si starý vtip : Víte, co říká jedno prso druhému,když si žena rozepne push-apku? Tak holky,padáme...*smich* Sama je nenosím,mám velikost D,ale pokud někomu zvednou sebevědomí,proč ne. Je pravda,že některé jsou až brutálně vycpané a že v nich musí být vedro a nepohodlno. Je to takový malý podvod na muže,když vidí prsatici a on je to molitan,ale nezaslouží si to někteří HORŇÁCI? *haha*

hodnocení

1x

Já osobně nesnáším, když si vyberu krásnou podprsenku a při pokusu si ji zkusit zjistím, že v ní už prsa jsou. Ale chápu, že někomu se mohou hodit.

Inžinýrka,souhlas :-D Jednou jsem si objednala plavky přes eshop a tam byly právě ty zmíněné " koše." Okamžitě jsem je vrátila.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, řekl bych, že majetná si pořídí silikony a ta nemajetná si našetří na to dočasné zdvihadlo (sebevědomí). Ale, rozumím tomu, že obal prodává. Zdravím!

doplněno 30.10.15 09:52:

72mona3 - souhlasím, že obal prodává. Pokud jde o reklamaci, tak už také může být pozdě.

A ani nejsem moc přesvědčen, že to klamání dělají ženy jen pro muže. Myslím, že to dělají pro své sebevědomí a také rády naštvou jinou ženu, která třeba klamat neumí nebo jí ani klamání nepomůže. Takže, klamáním za vzbuzování závisti jiných žen .

yourlady*
hodnocení

1x

Urcite si ji kupte,ale investujte do drazsi znacky (nesetrete na tom)-a poradne vyzkouset.proste plati,ze kvalita neco stoji.delala jsem v modeling.agenture - DOBRE STRIZENA push upka je skvela vec!chce to zkouset,zkouset...

eulalie*
hodnocení

0x

Někdy pomocník, někdy propadák.

doplněno 15.10.15 17:03:

V létě je v nich horko, v zimě snad zahřejí.

lucie*
hodnocení

0x

Já si myslím,že pomůže hlavně těm které je mají "měkké" a visící.Takovým prsům dodá pěkný tvar...ale pokud máš pevná a menší,tak je zbytečná.Takovou mám zkušenost,nikdy mi nepomohla,ale určitě záleží na každém jak komu sedne.A hlavně bych jí musela nosit pořád,(mám jinou na cvičení,na venek,do práce)jinak by si kdokoli všiml,že je mám jednou menší a jednou větší:)takový trapas si ušetřím,aby si o mě povídali,že si vycpávám prsa*vtip*a hlavně stojíme o chlapy,které zajímají jen prsa?

rasekvasek*
hodnocení

0x

Je to moc pěkný,ale když na to ulovíte chlapa,tak přijde doba,kdy vám ji jednou sundá...*smich*

dam®

Bez emocí, když chlap poprvé zezří svou vyvolenou a jeho představy se míjí s nastavenou realitou je překvapen, asi jako Vy ženy. V duchu si říkáme: "Krindapána" , jen nemám znalost, že by se chlap vylepšoval. Toť vše...

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Jak která, ty levné jsou strašné, odstávají:( Ty drahé mají často vyndávací vycpávky a mají je z materiálu, který není nepříjemný a kůže přes něj dýchá.

Pušapky mají dobrý tvar, takže občas je nosím, ale bez vycpávek. Dobré jsou Triumph, Wonderbry nebo CK. Pod krajkové tričko se hodí jedině pušapka nebo bardotka.

Ty levné podprsenky jsou často i dost bolestivé, nesnáším ty jejich všelijak pokřivené kostice, to tlačí do žeber.

cl
hodnocení

0x

Ještě jeden vtip mi to připomnělo: Co mají společného chipsy a push-upka? No že když je otevřeš je tam toho půlka. ;)

72mona3*
hodnocení

0x
Většina tady push-up efekt neuznává jako klamání. Tak to byste museli odsoudit i vysoké podpatky, protože opticky prodlužují nohy. Stejně tak umělé řasy, které teď fakt frčí a o příčescích či tzv.navazovaných vlasech ani nemluvě. Kdysi se nosily korzety. I to bylo klamavé. A proč to všechno je? NO KVŮLI VÁM, CHLAPI! Tak si nestěžujte. Obal prodává. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel...:-P Mona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]