Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím, jestli se mu líbím

Od: sara* odpovědí: 6 změna:

K nám do školy chodí jeden kluk, který se mi už delší dobu líbí. Moc spolu nemluvíme. Ale neni to úplně uzeměné. Někdy prohodíme pár slov ale to je opravdu jenom pár! Když se na něj podívám a on se dívá na mě, buď sklopí hlavu do mobilu, a nebo se začne dívat jinam. Chtěla bych se sním začít bavit nějak víc, ale nemám odvahu mu něco řict. Co mám dělat? Ani nevím, jestli se mu líbím.

(Je mi 14 a jemu taky)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co máš dělat? Dodat si tu odvahu a začít komunikovat s tím, kdo Tě zajímá. Dát najevo svůj zájem o jeho osobu můžeš jen Ty. Pokud se s ním chceš skutečně začít bavit víc, tak začni a na nic nečekej.

doplněno 14.10.15 18:48:

Sáro, neboj se komunikovat s druhými. Pokud jsi ostýchavá, chce to trénovat. Třeba on je na tom stejně, také si netroufne..Jeden z vás musí být tedy odvážnější. Co je na tom vlezlého, když s někým navážeš komunikaci? Pokud o ni nebude stát, dá Ti to najevo a Ty se podle toho pak můžeš zařídit. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale také nezíská.

sara*
hodnocení

Já vím, ale bojím se, že budu vlezlá. a neudělám dobrý dojem...Jednoduše, že se ztrapním. :(

iz*

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale obvykle ani nic nezíská.

Rozmysli si, jestlií je pro tebe důležitější se neztrapnit

(a nikde není psáno, že by ses jeho oslovením ztrapnit musela)

nebo se sblížit s klukem, který se ti líbí.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, třeba se zkuste bavit s nějakým jiným klukem a pozorujte nenápadně toho svého idola, jak se na to tváří. Když to přehlédne bez zájmu, tak se mu asi moc nelíbíte.

Ovšem, když mu to bude vadit, tak se mu líbíte. Zdravím!

doplněno 14.10.15 19:43:

Ještě poznámka - nezapomínejte při tom pohledu na svého idola přidat i úsměv, aby viděl, že je Vám sympatický (ono mu to dodá snad i tu odvahu).

beluska*
hodnocení

0x

Obrat se na něj s nějakým i smyšleným problémem např. mobil ,PC,jestli by ti neporadil.

culdabulda1*
hodnocení

0x

pokud se spolu občas bavíte - nezůstávej u "pár slov" - musíš vymyslet, o čem se bavit dál. Pokud nebude mít kluk zájem, tak "vzít zpátečku" můžeš vždycky. A jak tady lidi píšou - on se patrně stydí taky. Ostatně - bavit se spolu můžete, i kdyby ses mu nelíbila, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]