Dobrý den mám pritele je mu 57 let a má čtyřnásobný bypass.Nevim jestli jít do takového vztahu.Nemate někdo zkušenost s tímto onemocněním? Muže člověk vést plnohodnotný život , co to všechno obnasi a jak dlouhý život muže vést. Ještě k tomu má i cukrovku.Je velice hodny a milý muž proto se stále rozmyslim. Děkuji za každou odpověď.
No, jestli se rozmýšlíte, tak ho tak moc nemilujete... Ano, může vést plnohodnotný život. Nakonec zeptejte se ho, těmito slovy. Uvidíte co Vám odpoví, teda jestli Vám vůlbec odpoví
Také máme v rodině pána, ale s trojnásobným. Je už v důchodu a dělá to celý život.2 x týdně hraje volejbal, jezdí vodu, běhá (chodí) po horách, jednou týdně se scházejí na taroky a dvakrát do roka musí se svou ženou na ples. Takže se mu život nezměnil (jen nesnáší saunování).
Pokud je váš přítel hodná bačkora, sedí na zadku, nehýbe se, tak bych si vztah rozmyslela. Je moc mladý, aby čekal už jen na smrt a bez pohybu přijde dříve.
doplněno 11.10.15 16:03:
Když je od přírody lenoch, můžete to změnit, musíte vymýšlet plány na volný čas. Uvidíte, zda se chytí a nebo se bude vymlouvat a dá peřdnost gauči, papučím a pivu. Pak bych do vztahu nešěla.
tynali*
Prave,ze se moc nehybe chodi jen na prochazky a to take ne pravidelne.
A tomu říkáte láska? Vždyť vy už dnes víte, že starat se o nemocného chlapa nechcete. Dnes může být v pohodě (i naprosto zdravý člověk) a zítra ulehne, co potom? Pokud takto přemýšlíte, myslím, že byste se měla poohlédnout po někom jiném. Možná máte obavy ze smrti ale ta příjde tak ať tak.
tynali*
Dekuji za odpoved vubec by mi nevadilo se starat o nemocneho muze,ale zpravne jste napsala ,ze mam obavy ze smrti,aby me brzy neopustil.
toho bych se nebála... můj otec měl taky několikanásobný by-pass a přežil mámu, byl tu skoro do 90 - byl děsný hypochondr, všichni kolem něj museli skákat a skoro nic nedělal, aby si neublížil - bála bych se spíš tohohle bolestínství, s takovým chlapem žít je utrpení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.