Japonský cheesecak

Od: Datum: 10.10.15 23:40 odpovědí: 2 změna: 11.10.15 08:20

zdař lidi, co si myslíte o tomto receptu?


Já bych si to zkusil upéct, chuť to může mít zajímavou když je tam jen čokoláda, sýr a vajíčka, ale to pečení mi nějak nesedí. Oni tam používaji nějakou spešl troubu, ale co když dám plech s vodou do našeho klasického plynového nebo el. sporáku? Nemůže tam ta vodní lázeň sporák poškodit?

Další věc je ta forma jak se to dělá, nikdy jsem to neviděl, co když to dám do klasický bábovkový formy?

Nechápu že to může být tak nadýchaný když tam neni droždí ani kypřící prášek ...


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 11.10.15 08:01
avatar

Nevidím v tom problém. Klidně můžete dát plech s vodou i do normální plynové nebo elektrické trouby. Místo formy používají skleněnou misku z varného skla, vyloženou pečicím papírem potřeným máslem. Podle mě můžete použít i kastrolek, který postavíte do vodní lázně.

Nadýchané je to kvůli našlehaným bílkům. V klasické piškotové bábovce taky není droždí ani prášek do pečiva. Jen se musí ušlehané bílky do zbytku těsta jenom tak opatrně zapravit, jemně těsto obracet, nemíchat ani nešlehat, protože byste z bílků vyhnal vzduchové bublinky a celé by to "spadlo".

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 11.10.15 08:20
avatar

Inžinýrka má pravdu. *palec*Na řezu mi ta buchta vypadá jako naše tvarohová bábovka v dortové formě.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.