Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sypané musli

Od: kikina* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, kde se dá koupit dobré a ne moc drahé sypané musli? Děkuji za odpověď :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Moje dcera si mysli dělávala sama. Brala si ho vždycky na cesty, jedla ho s ovocnou přesnídávkou, s jogurtem, s mlíkem. Taky jsem si ho doma vyráběla. *hej*Na suchou, nejlépe starou pánev, ovesné vločky upražit za častého míchání dozlatova, včas přidat slunečnicová semínka, ať se stihnou také upražit. Před koncem nasypat cukr a kousek másla-vyrobí to na povrchu bezva karamel, stále míchat a nespálit! Odstavit a do vlažného vmíchat to, co máte ráda. Sezamové semínko, strouhaný kokos, ořechy (natlučené v igelitovém pytlíku na kousky), kandované ovoce, rozinky, sušené ovoce, kousky čokolády. Fantazii se meze nekladou. *hej*Podruhé, potřetí získáte odhad a zručnost. Také zjistíte, jak levně dovedete mysli vyrobit.

doplněno 10.10.15 18:51:

Klidně cukr a máslo vynechejte. Záleží na vás, co si tam dáte. Časem budete vědět naprosto přesně.;)

kikina*
hodnocení

Jé, to je dobrý nápad :) a musí se tam dávat ten cukr a máslo? Jde to i bez toho ¨? Mám trošku problémy s váhou, proto bych raději to sladké vynechala *smich*

paw*
hodnocení

0x
Podivej se na skozeni tveho oblíbeného myski a pak na ceny surovin a namichej si jej. Ale spise vice vlocek nez rozinek. Jinak celkem slusne maji v Lidlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]