Nejste přihlášen/a.
Je jasné, že se barva časem vymyje, jako každá jiná, musí se barvit průběžně. Neexistuje žádný způsob, jak si permanentně ztmavit vlasy bez "chemie".
Aha, tak to je zvlastni, mozna zkusit jinou znacku? Jinak jaka je vase prirozena barva vlasu, jestli se muzu zeptat?
Přírodní hennu je potřeba mít na vlasech několik hodin,
ideálně celé odpoledne.
Jestli jste barvila kratší dobu, nemusel se efekt projevit.
Zdravím,Hennou se barvím asi 8 let,mám tmavě hnědé vlasy už dost stříbrné . Po mnohém zkoušení a hledání jsem objevila značku KHADI a je to ta nejlepší Henna,kterou jsem měla. Mají oříškovou,světle a tmavě hnědou,myslím i tycián,barvím se tm.hnědou,na hlavě ji mám tak 3 hodiny a jsem skoro černá,krásně kryje šediny. Musíte počítat s tím,že vlasy se musí té Henny napít,což může trvat třeba i 3 barvení,než takto ztmavnou. Já příště už použiju tu stř. hnědou,aby té černé už nebylo moc. Kupuju ji v prodejně s bylinkami, nebo v zásilkových obchodech. Budete-li mít ještě nějaký dotaz,ráda poradím.
Nedala by jste mi nějaký dobrý typ na to jak začít s henou? Prosím.
Mám jí dávat na umyté vlasy? A nebo jak to děláte vy?
Zdravím,v návodu píšou na umyté vlasy,ale já ji plácám na neumyté a suché abych dobře rozeznala odrosty. Přidávám asi lžíci bílého jogurtu,někdo i žloutek atd. aby se vlasy nevysušovaly. Je velmi důležitý odstup od chemického barvení alespoň 3 týdny,nenanášet Hennu během menstruace a vůbec nejlíp chytá pár dní před ,nebo při úplňku. Zní to asi šarlatánsky,ale mám to vyzkoušené,párkrát jsem smývala Hennu a kromě lesku a vyléčených lupů bych neřekla,že jsem ji měla na vlasech. Také to chce při oplachování po mytí víc kondicioneru,Henna dost vysušuje. Jestli Vás ještě něco zajímá,tak jsem zde.
Nevím,tu jsem asi neměla,ale fakt jsem vyzkoušela kdeco,nějaká byla hrubá,nešla smývat,vlasy po ní byly jako koudel,to byla ta z DM. Taky Hennecolor tu francouzkou jsem používala,než jsem narazila na tuto indickou a zatím fakt spokojenost,ŤUK ŤUK. hlavně nemám půl dne domácí vězení s šátkem na hlavě,za hoďku a půl,nebo dvě jdu mýt.
Tak jste asi dala málo vody,nebo špatně rozmíchala. Měla by mít konzistenci krémovitého jogurtu,pak nebude stékat,ale dostane se až ke kořínkům. Klidně použijte i el.šlehač,ale ta,kterou jsem vám radila hrudky nedělá. Je taky důležitá teplota vody,těch 50 stupňů dodržet,pak se z Henny uvolní barvivo a ještě teplou nanést,já pak přetáhnu potravinovou folií a nasadím čepici. Musí se to celé zapařit,aby se dílo zdařilo.
Nebylo to tím že jsem to zalila 90°C vodou? :D na netu psali, že při tolika je to na obarvení pak míň na regeneraci či co :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.