Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den.Ano,je to způsobeno ponejvíce nedostatkem vitamínů řady B.Kupte si v lékárně vitamín B forte,je skvělý.
doplněno 09.10.15 11:38:Teď jsem si přečetla článek,že tomu až tak není.Dříve nám to říkávaly naše babičky a maminky.Nevím,co si o tom mám myslet.
Mně totiž ten vitamín B pomáhá.Ještě je tam zmíněn nedostatek vápníku...
Ostatně,přečtěte si tento článeček ![]()
0x
Je to způsobeno nedostatkem ve stravování. Šetříte na auto?
Máš hrozně neošetřené nehty. Pořiď si pilníček místo toho okousávání, a zapiluj si především ty strany - a nehty pěkně dokulata...![]()
Nehty jsou focené před úpravou, nehty si nekoušu. Stříhám a piluji. Ne ale úplně do kulata protože v práci mi více vyhovuje tento tvar ![]()
0x
Příčiny bílých skvrn mohou být : 1.důsledek nesprávné životosprávy 2.ukládání kyseliny močové v organismu jako důsledek nadměrného příjmu bílkovin 3.extrémní příjem cukru a jeho nadměrné uvolňování 4.poruchy funkce slinivky 5.nadměrný příjem vápníku a jeho ukládání v ledvinách.Mnoho lidí se domnívá,že skvrny způsobuje nedostatek vápníku, ale spíš je to naopak. Skvrny mohou poukazovat na přebytek některých látek v těle. Ale abych jen nestrašila. Může to být pouze důsledek nějakého úderu na který si už ani nevzpomínáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.