Nejste přihlášen/a.
Nevíte proč se někteří normální a příjemní chlapi po 60. změní v nerudné, nesnesitelné,protivné a vzteklé tvory?
Já asi budu blbě pindat, ale já si myslím, že osobnost chlapa stojí na dvou věcech. Úspěšnost v práci a úspěch v sexu. Roky přinesly sebou to, že síly ubylo, mladší jsou chytřejší, šikovnější, rychlejší, silnější. Stačí několik poznámek a sebevědomí chlapa zakolísá. Vzpomínám si, jak mým tátou otřásla mladá zdravotní sestra, když řekla: Dědo, půjdeme.
O sexu mužského po šedesátce toho moc nevím. Když jsme se potkali, po několika letech se známým, byli jsme oba bez závazků a byli jsme tomu setkání rádi. Já jsem budoucnost vztahu jasně určila. Nechci sex, chci kamaráda. Vypadalo to, že se mu hooodně ulevilo. Několikrát se to snažil zvrátit, ale mi to nějak nešlo. Zůstali jsme kamarády, než ho sebral zápal plic.
Táta, když několikrát zjistil, že na něco nemá fyzičku a dokonce mu nepomohlo ani zaklení, jako jindy, začal být protivný. My, děti jsme už byli dávno z domu a tátu maminka chtěla zabít, jak se mi svěřila, protože ji začal vysvětlovat, že blbě krájí cibuli. A byl z něho mrzutý, protivný a věčně nasratý chlap, který se neuměl usmát. Až když mu diagnostikovali rakovinu plic, uvědomil si, co všechno je na světě hezké a příjemné.
Dobrý den, protože je k tomu dožene jejich dlouholetá partnerka (manželka). Zdravím!
doplněno 08.10.15 21:49:V tom případě má již "zapíchnuté vidle do hnoje" a zjistil, že už to tak zůstane.
našla jsem vtip pro pobavení:
Vysokoškolský prfesor matematiky a jeho manželka mají oba 60 let.
jednoho večera přijde žena domů a najde lístek od svého manžela.
Stojí na něm: "Moje drahá, když je ti už 60 let, jsou některé věci, které už pro mně dlouho neděláš. Jsem v Hotelu se svoji 20-ti letou studentkou. Neobtěžuj se čekáním na mně..."
Vrátí se domů pozdě v noci a najde vzkaz od své manželky: "Ty můj drahý, máš také 60 let a jsou tu rovněž věci, které potřebuji já a ty mi je nedáváš. A proto jsem v Motelu s jedním z tvých 20-ti letých studentů. Jsem si jistá, že jako profesor matematiky víš, že 20 se do 60 vejde vícekrát, než 60 do 20. Takže na mně v noci nečekej..."
chlape, píšu, že je to vtip, nemusíte se hned vžívat do role, ale konečně, některé ženské jsou kočky i v těch 60 letech...
Neznám tu nikoho, jsem tu relativně krátce. Sleduji, jak kdo odpovídá. Smekám před některými. Občas se tu ale objeví jedovatá poznámka. Něco, co sem nepatří. Anonymita nahrává skryté agresivitě a aroganci. Tím se stavím na stranu Babkazov, která pokaždé odpovídá s velkou dávkou empatie. Pro někoho jsou potřeba i příklady ze života. Jestli máte jiný názor, tak ho vyjádřete, ale neobouvejte se , prosím, do jiných rádců.
- jakoby ženský po 60-tce byly nějaká zlatíčka (a jsou navíc ještě vesměs ošklivější nežli chlapi). Ale zase jsou neocenitelné jako matky, hospodyně a babičky ! - a to je možná důležitější, nežli nějaká "chlapská pohoda" !?
Taky mám doma "řvouna" - ale naučila jsem se s ním žít a jsme spokojeni oba (alespoň doufám). Ale zase nemáme rodinu, takže nám chybí obvyklé "třecí plochy" , což není zanedbatelná okolnost.
doplněno 08.10.15 22:35:- pb a mona -
- to je ono !
- ale muži zase mají výhodu, že i v 60-letech mohou mít mladé milenky i nové manželky. Tak by si neměli zase až tak moc naříkat ! - co už tak zbývá ženským po 60-ce - jenom ty vnoučata, nebo "kafíčko" s kamarádkama. Samozřejmě - vyjímky existujou, ale věk neošálíš a pokud se žena snaží být za každou cenu "mladá" - tak se jenom zesměšňuje.
doplněno 09.10.15 14:30:pt - no - a to je právě ta výjimka !
To je jasný, jsou doma se svou starou, vrásčitou, tlustou polovičkou, to by mě taky moc nebavil už život.
majster, několikrát jste se do mě navezl, ošklivě si rýpnul a já jsem vás stále neuměla nějak, někam zařadit. Stále jsem neuměla, alespoň trošku, odhadnout, co jste za člověka. Po tomhle vašem příspěvku už to vím. Vlastně vám za něj děkuji. Už vím, s kým mám tu "čest".
Vy si to berete doslovně co. Taky vás to doma nebaví?
Já se do Vás navezl, a budu to s čistým svědomím dělat dále, pokud dále budete svou odpovědí porušovat pravidla a odpovídat mimo dotaz tazatelů. Například vaše reakce zde není na místě. Pokud máte problém, víte kde se píšou vzkazy.
majster ,,myslíte,že byjste vypadal lépe v 60sáti? Takový chlap už je pomalu na odpis,,Nemá sílu ,moc toho už nepomůže,je nasratý že mu ten sex moc nejde,pohled na něho -žádná paráda,chrchle,šoupá nohama,věčně nadává,a pod. manželka to musí snášet a ještě se o něho starat.A jako má navíc? A čeho?Malý důchod a velké nároky,,pochpitelně nejsou všichni stejní.Ale já si myslím že by chlap měl být maldší,ať se o ženu postará,,opylovat už určitě nebude,tak k čemu mladou babu. Chlapi meumí stárnout a tím,že plodí děti ,si "dokazují" své ztracené mládí.
Je to pouze můj názor a koukání kolem sebe
No, pokud je to po šedesátce, je to ještě dobré. Je to něco jako přechod u žen. Jen s tím rozdílem, že chlap by většinou sex stále rád, ale ve svém věku a se svojí vyzáží už nemá s kým, nebo čím, tak jak by si představoval a jaké má touhy. No a z některých žen se díky klimakterickým změnám stávají nepříjemné, frigidní a protivné báby už po čtyřicítce. Vyjímky samozřejmě potvrzují pravidlo. A berte to prosím s nadsázkou.
Nevíte proč se některé normální a příjemné ženy po 60(event. 50, 40...). změní v nerudné, nesnesitelné,protivné a vzteklé tvory?
Jak říkal děda Horáček v jednom seriálu : "Kdepak, chlapci. Starý báby by se měly střílet už zamlada.”
ra252, tenhle vtip mi přišel s mnoha ostatními ve srandamailu. Věřte, že mi nepřišel až tak srandovní. Dost dobře totiž nerozumím tomu, že si chlap myslí, že on je za krásnějšího než ta, vedle které spí. A taky, že má na nějakou mladší, krásnější. Na jinou ligu. Myslím si, že by se měl vysléknout a postavit se před velké zrcadlo, kouknout se i zezadu. A až pak by si měl vyndat zuby ze skleničky! Když je takový jůra! Omlouvám se, jsem protivná, vím, ale takové řeči mi nedělají dobře. Bude to tím, že už mám i já roky a jsem samá jizva, pozašívaná jako turecká fangle. A pěkně mě to sejří! Co už?! Každý jsme nějaký.
babkazov -
stáří je "na ho*vno" - ale oni ti chlapi se mnohdy taky jen tak vytahujou - můj strejda byl krásnej chlap (i jako starej), inteligentní a tzv. "gentleman" - v mládí byl samá milenka - a přesto se naprosto zhroutil, když mu v 70-ce umřela manželka, která nebyla tak říkajíc "nic moc" - klepla ho "pepka" - a za 2 roky umřel.
A řekla bych, že silácké řeči tady mají hlavně ti mladší, anebo staří "snílci" - ale chlapi už to mají holt tak zařízené, že se jim pořád líbí holky mladé a hezké - bez ohledu na to, kolik toho mají takříkajíc "v hlavě" - a pro nějakou "duši" moc pochopení nemají. Ale možná - ten největší "vtipálek" tady, je ten největší "podpantoflák" doma. Tak zdravím.
ra252 -
- ale vtip se mi líbí ! - jenom, že bych ho naplno vychutnala, kdybych byla chlap - jako ženská musím takříkajíc "stáhnout ocas" a odplížit se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.