Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování na Prsty

Od: tosh* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chci se zeptat když si budu chtít dát tetování na prsty bude to mít nějaké nevýhody? jako třeba že tetování časem zmizí máte někdo stim zkušenosti? :) a bolí to hodně?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Snad jen tu,že ty vaše tetované prsty každý uvidí a ne každému zaměstnavateli se to bude jevit jako vhodné. Osobně mi nevadí tetování, co se dá ukrýt když je třeba, prsty by mi vadily. Jestli to bolí? Myslím, že přežít se to dá když je tolik mladých potetovaných.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Obecně-nelechtá to.

Tam kde je více masa, to bolí méně než na kostech.

Každý člověk má práh bolesti jinde. Každý jinak snáší bolest. Vemte si že se tetuje od 3 do (teď nevím přesně)12 jehel najednou? Osobní zkušenost, na zádech v pohodě, u nohy jsem trošku trpěl.

borax*
hodnocení

0x

Pozor na to! Jak píše Liduš, nemusíte dostat zaměstnání o které budete opravdu stát. Dost firem to má v podmínkách, žádná viditelná tetování...

A určitě to bolí dost, na rukou je spousta nervových zakončení, víc než jinde na těle...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]