Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pokračovat?

Od: klara256 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit asi před 3 měsíci jsem se seznámila s klukem z autobusu. Začli jsme si psát byl velice milý a hodný, likoval mi na fb fotky i když to není důležité a prostě se mi začal fakt líbit. Poté jsme se začli bavit i v buse a bylo to fajn. Měla jsem z toho opravdu radost, ale ted když mu napíšu je takový bezzájmu a ani nevím už pak o čem si s ním psát. Dřív to psaní bylo v pohodě a ted vůbec i si ke mě dřív šel v buse sednou ted mě jen pozdraví a jde dál a nebo uplně ignoruje a já nevím proč a fakt o něj nechci nějak přijít. Napadlo mě, že za ním půjdu já, ale zas nevím o čem si s ním povídat. Opravdu ho nechci ztratit a i když se tohle někomu bude zdát směšný, tak prosím o radu. O čem s ním mám mluvit, jak bych se měla chovat, mám za ním jít nebo ne? Mám ho zdravit já nebo ne? Budu ráda za jakoukoliv radu děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. Když nejeví zájem o komunikaci a ignoruje Vás, nevnucovala bych se mu. Tím spíš, když sama ani nevíte o čem s ním máte mluvit. Pokud pozdraví, na pozdrav bych mu klidně odpověděla.

klara256
hodnocení

Ja vím, ale já to asi nedokážu fakt se mi hodně zalíbil a myslím na něj skoro každý den.. A já nevím zda je to, že nevím o čem si s ním povídat, ale jsem hodně stydliva tak je to možná i tím. Nechci se vnucovat, ale zase o něj nechci ani přijít chtěla bych ho získat, ale nevím jak a zda je to vůbec možné :/

iz*

Budeš to muset dokázat.

On o tebe nemá zájem – to dává dostatečně najevo

a ty nevíš, o čem si s ním povídat.

To nemá naději na úspěch...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]