Nejste přihlášen/a.
ahoj
mela jsem celkem dlouhe tmavě hnědé (barvené) vlasy, ještě včera.. ale řekla jsem kadeřnici že chci sestříhat do špičky ale aby mi to moc nezkrátila, no šla jsem se podívat do zrcadla a mam to celkem dost krátké, tu špicku vzadu mám delší, jinak je mám ted nad prsa takže to jsem probrečela, ale věc co mě trápí mnohem víc, že jsem si koupila barvu a myslela jsem že i chytne kaštanově hnědě, no vlasy mám černé, a vůbec mi to nesluší, ačkoliv jsem tmavý typ, ale ne na černé vlasy, vypadam mnohem sarší a to je mi jen 18, tak se ptám co s tím, chtěla bych ted naopak světle hnědé vlasy a chci si je barvit uz dneska, nebo zitra, ackoliv jsem si je barvila vcera, je to dobry napad? zvladnu to sama? chytne mi to? popřípadě jakou barvu od palettky koupit abych ji mela svetle hnedou : google.cz/... TREBA TAKHLE? chytne mi to? a jaké je to číslo palettky aby mi to chytlo z černé N7? N6? WN6? nevím poradte mi prosim? a omlouvám se že pusobim tak uknourane jak malé děcko, ale udělala jsem velkou chybu
Ahoj
Pravda,působíš velmi ukňouraně.Nic ve zlém...
Každopádně,černá barva je "mrcha!" Nejde přebarvit,obzvláště doma
Tady je nutná návštěva kadeřnice..Ona Ti tu barvu stáhne a dá melírek.Pomalinku a po krůčcích bude zesvětlovat.
Tón v tónu.
Uvidíš,budeš spokojená,vím o čem mluvím
Ahoj
Hodněkrát barvené vlasy se odbarvují hůře – vždy je lepší mít mezi posledním barvením nebo přelivem několikatýdenní odstup, aby vlas nebyl barvou tolik obalen. Pak se totiž může stát, že peroxidem vlasy zesvětlíš jen o trošku a ne na požadovaný odstín a proto je nutné odbarvení opakovat, což pro vlasy není zrovna nic příjemného ani zdravého.
Zní to sice jednoduše – koupíš si peroxid, naneseš ho na vlasy a na peroxidem odbarvené vlasy poté aplikuješ světlou barvu, ale věř mi – rovnoměrně peroxidem vlasy odbarvit není nic snadného, začátečnice pak mají často hrozně flekatou barvu, kdy je jedno místo světlejší a druhé tmavší. Takže návštěva kadeřnice je opravdu nutná!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.