Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám vedle nosu bradavici, je to takový pupínek, ale je strašně vidět. Neznáte nějaký kosmetický trik, jak ho zakrýt? Výrazné rty ani oči neodvedli bohužel pozornost
Dobrý den, a jak to víte, že výrazné rty a oči neodvedly pozornost? Jinak řečeno, už se o té bradavici ví, tak ji není třeba skrývat, ne? A je to bradavice nebo mateřské znaménko? Co poradila maminka? Zdravím!
doplněno 02.10.15 13:55:kikinka - pokud jste skutečně ošklivá, tak už to jedna bradavice nezachrání. Ovšem, Vy budete jistě krásné děvče, které je jen naštvané na tu bradavici a myslí si, že je to ta jediná nedokonalost na jejím obličeji a každý si ji všímá. Máte mindrák a nemusel by být, když na to nebudete stále jen myslet.
doplněno 02.10.15 14:03:kikinka - no, těžko takto říci. Ale, až budete starší, tak si necháte odstranit tu bradavici.
A také budete dělat to, co většina (ošklivých) žen - ráno si namalujete na obličej něco hezkého a nepoznáte sama sebe.
Načernit, jako znamínko krásy, nebo chirurgicky vyříznout, pokud tak vadí, neotálet a pryč s ním, proč se s ním trápit celý život? Podzim je výborný čas na tyto zákroky.
Já jsem si nechávala dvě bradavičky odstranit, vystouplé a měly už chlupy, pod nosem a v nosoretní rýze a nic lepšího jsem nemohla udělat. Záleží odkud jste. Dělají to všude možně, mě to dělal kožař kus za 100 korun, dnes to bude dražší. Nejvíc bolela injekce na umrtvení pod nosem, tam to bylo hodně citlivé, možná to napíchl špatně, ale nejsou vůbec žádné jizvičky. Doporučuji.
Čím budete starší, tím bude větší a je z nich možný růst těch chlupů.
V dětství vypadaly jako pihy a v pubertě a později prostě začaly růst.
Kikinko, téměř žádná žena se sama sobě nelíbí ve všech ohledech, každá zná své nedostatky.
Bojují s tím i zpěvačky, herečky, modelky, ...
Některé dokázaly z mateřského znaménka udělat svou přednost, např. C. Crowford...
Až tě zase jednou napadne, že jsi "tak ošklivá", vzpomeň si na pohádku o ošklivém kačátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.