Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískání v uchu

Od: radka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, stalo se mi po příchodu ze po 4 hodinách ze "zimy" venku 7°C do 22°C, že po chvíli mi začalo pískat v jednom uchu, hlavu jsem měla ve vodorovné poloze. Může to být tou změnou teploty? Jak tento mechanismus funguje? Co přesně vyvolává to pískání?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zvuky v uších, tomu se říká tinitus. Těch důvodů je více. Možná, že u vás to je cévní záležitostí. Možná. Nevíme. Budete muset poklikat a něco si o tom přečíst, protože teta Wikipedie a strejda Gůgl vědí všechno.

Pískání v uchu

hodnocení

2x
Vy se nás ptáte na to,co nevědí ani lékaři !
Do dnešní doby nebylo ještě vlastně zjištěno,proč v uších píská a z čeho.
Jsou to jen a jen spekulace a dohady.
To,že přijdete ze zimy do tepla a tam Vám začne pískat v uších,bude evidentně další slepá stopa *nevi*
doplněno 01.10.15 08:14: I když vím,že to ponejvíce bývává z duševní nerovnováhy.
To říká stará,dobrá,čínská medicína.

vevi
hodnocení

1x

Kdyby to mělo přetrvávat a doktoři si nevěděli rady, zkuste metodu EFT, prý pomáhá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]