Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte mi něco na sebe

Od: dbednarik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Asi tady jako muž nemám co dělat ale potřebuju radu od nějaké slečny, dámy která se vyzná trochu v módě a mohla by mi poradit nějaký zimní outfit *smich*

Moje požadavky jsou nějaká kožená budna, aby se dala použít i na motorku atd... Tu chci 100% , kůže nebo něco levnějšího podobného kůži. A hlavně aby to k sobě šlo... Jaké boty atd...

Klidně mi můžete najít značky oblečení bot kalhot z netu a poslat je sem... Nechám to z cela na vás *frajer*

Ale zase nějak rozumně abych do toho nedal celé jmění *ee*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vezměte na výlet nějakou kamarádku nebo kamaráda do Prahy na nákupy. Těžko lze obléknout někoho, koho neznáme a ani nevíme, jak vypadá, jak je vysoký. Navíc je třeba si to oblečení vyzkoušet.. Spoustu hezkého a cenově dostupného oblečení, mají třeba v C&A.

Jinak nevím, jaký styl jezdíte na moto, ale nezdá se mi vhodná kombinace bunda na moto vs běžné nošení ;) Když už má být použitelná i na moto, tak rozhodně kůži - imitace toho při pádu moc neochrání (hned se prodře) a v běžné kožené bundě, nenajdete chrániče, které jsou na moto nezbytné.

martinaa*
hodnocení

0x

Souhlasím s Coklit - na motorku 100% kůži, která se ovšem nehodí běžně do města, to si holt budete muset vybrat. Včera jsem potkala mladého muže v parádním ohozu, klasické tmavé rifle, šedomodré podzimní polobotky a tmavě šedý kabátek/sako, něco mezi (podobné zde cdn.myshoptet.com/... . Super, elegantní, moc pěkné. Ten kabátek je poměrně variabilní, dá se vzít i ke sportovní obuvi, i k formální obuvi, k tričku, svetru, šále apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]