Nejste přihlášen/a.
Ahoj, můžete mi poradit s výběrem teploměru? Měli jsme digitální, který se však rozbil, tak potřebujem nový. Máme půlroční holčičku, takže teploměr je vážně potřeba, hlavně nějaký spolehlivý, který opravdu dobře měří, děkuji.
Digitální je dobrej jen profi, třeba i ten do ucha, ale stojí docela dost.
Nejleší je klasika, rtuťák se už normálně koupit nedá, ale já nedávno jeden koupila v bazaru I ty lihové jsou dobré, jen dítě musí pár minut vydržet při měření.
Ty na čelo nefungují třeba přes krém, a taky přes pot, což u horečky je docela běžné, je nutné předtím čelo otřít.
Když chci aby mi něco vydrželo, tak vsadím na BRAUN. Máme ušní teploměr ( něco jako tento: teplomery-osobni.heureka./... a máme ho již 7 let. Od té samé značky jsem kupovala i mixér a také jede sedmým rokem...Teploměr je opravdu přesný a rychlý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.