Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Neznáte nějaký výborný recept na chutný dort? Nemám ráda takové ty strašně suché dorty.
Zrovna jsem dělala synovi k narozeninám. Za mě, pokud chcete "korpusový", tak: toprecepty.cz/... I bez kypřícího prášku skvěle naběhl - doporučuji se řídit radami v komentářích (píše se tam, jak s dortem "zacházet", jak řádně vyšlehat bílky atd., právě aby po dopečení neklesl Dělala jsem poprvé a všichni ho chválili. Nebyl vůbec suchý (paní má v poznámkách v odkazu i návod na přípravu krému - ten jsem dala dovnitř dortu spolu s marmeládou a kompotovanými mandarinkami a potáhla falešným marcipánem...
Minulý rok u nás zvítězil zase nepečený dort - klasika - zakysaná smetana, smetana...receptů je na něj všude habakuk
Přeji hodně zdaru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.