Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda mohu věřit negativnímu výsledku testu,který jsem provedla 12.den meškání menstruace a 30.den po styku?na netu čtu,že se ženám ukazovaly negativní výsledky třeba i do 2.měsíce a jsem z toho už patřičně nervózníbyla jsem na gynekologii,kde jsem dostala vyvolávačku a teď už jen čekám,zda menstruace přijde...je tu nějaká žena,co by mohla poradit případně napsat vlastní zkušenost?děkuji
Dobrý, den, byla jste na gynekologii na vyvolávačce, tam nejdřív neudělají test krve na případné těhotenství?
layllla
Nene,právě že nic...sestřička řekla,ať tam vezmu ranní moč s sebou a že ho ještě udělá ona,stalo se tak,test opět negativní.Poté mě doktorka prohlédla a na ultrazvuku prý našla cystu a že to brzdí právě ta cysta.Dostala jsem tedy vyvolávačku a mám si 14 dnů počkat..já mám ale stále obavy..nemohla si dr splést cystu s plodem?je to možné?jsem mladá a dítě by byl problém
Jak se chráníte, kondom? Ha? Nebo praktikujete nechráněný styk. Máte opodstatněný důvod k obavám?
Ikdyž já bych také byla nervozní už jen z toho, že menstruace nedorazila tak přesně jako každý měsíc
doplněno 28.09.15 18:05:
Jak dlouho to je po té injekci to je?
Já bych asi nevydržela a šla tam znovu, ať mi udělají krevní test.
Berte to jako poučení pro příště když test bude negativní.
doplněno 28.09.15 18:16:
A dokdy řekly, že to zafunguje. Pak máte jít asi na kontrolu, když se menstruace nedostaví. Ale přikláním se k tomu problemu s cystou.
laylla
No dejmu tomu,že jsem mladá a blbá 16ti letá holka,co praktikovala přerušovaný styk..teď bych si za to nejraději urvala hlavuale teď už to bohužel nezměním..stalo se Důvod k obavám..no..vždy jsem měla pravidelný cyklus a teď takovéhle zpoždění...no nevím..je to zvláštní...nějaké nevolnosti zatím nepociťuji doplněno 28.09.15 18:13: Na injekci jsem byla ve čtvrtek 24.9. doplněno 28.09.15 18:20: Sestřička řekla ať si počkám 14 dní...pokud se menses nedostaví,mám si zavolat a domluvíme se na dalším postupu
Dobrý večer,když už jste byla u gynekologa s tímto problémem,je nejlepší nechat si udělat krevní test na přítomnost hcg,který je v krvi indikovatelný již v počátku otěhotnění,dříve než z moče.Ani nemusíte být nalačno,klidně si ho nechte udělat jako samoplátce,cca 170,-kč.
laylla
Hezký večer,toto bude nejspíše nejlepší řešenía asi budu mít hloupý dotaz..ale tento krevní test lze udělat kdekoliv(např.že si na krev skočím na pohotovost)nebo jen u mé gynekoložky?děkuji
Řešila jsem kdysi stejnou situaci...tento krevní test by měla na požádání udělat Vaše gynekoložka,moje bohužel ordinuje pouze jeden den v týdnu a já chtěla mít jistotu,zašla jsem do naší nemocnice na hematologii,kde si můžete nechat coby samoplátce udělat mnoho vyšetření.Přišla jsem k okénku,řekla jsem co chci,zaplatila,odebrali krev a bylo...Měla jsem výsledek po telefonu za pár hodin.
laylla
Dobře,moc děkuji.Udělám to tedy takto..jistota je jistota...asi bych nevydržela čekat těch 14 dnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.