Nejste přihlášen/a.
Proč ...protože jste ji málo vařil/a. Napřed dejte sem postup jak se rýže vařila/ dusila? a i zn. rýže. Z uvedeného snad bude poznat kde se stala chyba. Chyba nebude v rýži, ale v rukách.
pozd. neopisuji, jen jsem pomalejší datel
jshsb promiňte, jste jak kolovrátek. Umíte odpovědět na tyto otázky? Jen hádáme a z vás odpovědi ne a ne vypáčit. Jak máme dobře poradit?
- kolik rýže?
- kolik vody?
- jak dlouho jste vařila?
- nechala jste pod pokličkou po ukončení varu rýži dojít? A nebo už rýži nebyla voda?
- co je to za rýže?
Tak já sice nejsem odborník ale jsou 2 druhy rýže.Jedna je ,která hodně změkne a používá se na kaše a druhá zůstane tvrdší,ta se používá jako příloha nebo na rizota.Do rizota má být rýže uvařena "na zkus" tedy tvrdší,možná jste koupila tuhle.Ale přesné názvy neznám.
Pokud jste vařila rýži Clevr co nejspíš posmetali na sýpce ani se nedivím, jednou jsem to zkusila a buď byla tvrdá nebo zase kaše ale s tvrdými kousky. Každá rýže se vaří jinak, musíte číst co je na ni napsané. Kupuju parbolku, orestuji cibuli, hrnek rýže spařím vařící vodou a dám na tu cibuli, zaleju 2 vrchovaté hrky a ještě raděj trochu, po uvaření strčím do peřin a za 15min podávám. Nebo tu obyčejnou, modrý nápis, na tu stačí hrnek rýže + 2 hrnky vody. Vždy osolit, můžete dát hřebíček, já většinou nesolím ale dávám malou lžičku vegety.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.