Do čeho naložit divočáka?

Od: Datum: 26.09.15 09:27 odpovědí: 8 změna: 26.09.15 11:23
Ahoj, chceme grilovat celého divočáka, cca 35 kg. Nemáte nějaký typ do čeho ho před grilovánim naložit? Už jsme ho párkrát dělali, vždycky jsme ho naložili na 4 dny do soli a přidali maximálně jalovec a pak prošpikovali. Rád bych zkusil něco jiného, nevíte o něčem? Děkuju
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 26.09.15 10:33

udělejte si pivní marinádu - pivo, olej a divoké koření dle chuti - smíchat a do toho naložit maso

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.09.15 10:39

No to by bylo dobré kdybych nakládal jen plátky, ale celé prase? Kolik by toho piva muselo být :)

Datum: 26.09.15 10:58
avatar

To už by bylo na B-komplex. :)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.09.15 11:06

*hej**smich*

Datum: 26.09.15 11:01

není problém marinádu do masa napíchat , pokud jí tedy nechcete dělat tolik aby byl divočák potopený

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.09.15 11:11

no jo, to mě nenapadlo: *palec* Jen jsem to nikdy nedělal, tak vůbec nevim jak daleko od sebe mám ty vpichy dělat *nevi*

Datum: 26.09.15 11:18

čím větší svalovina tím víc vpichů to snad je logické ,aby pěkně bylo maso nasáklé marináda se vstříkuje při vytahování stříkačky, ale musíte mít pořádnou silnou stříkačku ...

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.09.15 11:23

Dobrá, děkuju moc, pokusim se to nějak zrealizovat *pivo*

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.