Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu mit takovou, pro nekoho mozna zvláštní, otázku. Krátce beru antikoncepční pilulky, v 10 hodin dopoledne. Vcera navečer mi ale nebylo dobre a zvracela jsem. Mam proste jen starosti, ze by to mohlo mit vliv na účinnost antikoncepce. V pribalovem letáku sice píšou, ze se nic neděje, pokud ke zvracení nedojde do 4 hodin od vziti pilulky. Ja mam ale i přesto strach. Dekuji za odpovědi
Když se to píše v příbalovém letáku, tak to asi bude pravda, ne? Jen tak pro nic za nic to tam nepíšou.Než byla tato antikoncepce podstoupena na trh, prošla rozsáhlým bádáním. Není důvod, proč by si v letáku vymýšleli. Spíš by mě zajímalo, jak krátce antikoncepci berete a proč jste vlastně zvracela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.