Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce a zvracení

Od: xeny odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, budu mit takovou, pro nekoho mozna zvláštní, otázku. Krátce beru antikoncepční pilulky, v 10 hodin dopoledne. Vcera navečer mi ale nebylo dobre a zvracela jsem. Mam proste jen starosti, ze by to mohlo mit vliv na účinnost antikoncepce. V pribalovem letáku sice píšou, ze se nic neděje, pokud ke zvracení nedojde do 4 hodin od vziti pilulky. Ja mam ale i přesto strach. Dekuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když se to píše v příbalovém letáku, tak to asi bude pravda, ne? Jen tak pro nic za nic to tam nepíšou.Než byla tato antikoncepce podstoupena na trh, prošla rozsáhlým bádáním. Není důvod, proč by si v letáku vymýšleli. Spíš by mě zajímalo, jak krátce antikoncepci berete a proč jste vlastně zvracela.

xeny
hodnocení

beru ji asi čtyři měsíce a zvracela jsem, protoze mi nebylo dobre, jak jsem napsala :)

Tak fajn, já myslela,že pilulky berete poprvé a když někomu není dobře a zvrací, může tro mít přece více příčin.Proto ta moje otázka, kterou v této chvíli považujte již za bezpředmětnou.:-D

pb®
hodnocení

0x
Pokud se bojím, že by mohl být účinek antikoncepce něčím narušen, pak prostě použiju ještě nějakou antikoncepci. Co brání tomu, používat do konce cyklu kondom nebo Pharmatex? V tomhle případě to není nutné, ale určitě přijde situace, kdy to nutné bude. Třeba při užívání některých antibiotik je účinek HA snížen.

hodnocení

0x

Klid, bude to dietní chyba. Od 10. dopoledne do večera, to je dlouhá doba na to, aby se ti zvednul žaludek. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]