Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napuchly stydky pysk

Od: hanahblavlavlah odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, potřebuji nutne poradit. Je mi skoro 15 let, na gynekologii jsem ještě nebyla.
Dnes navečer jsem jezdila na koni bez sedla ( má velký kohoutek) klus i krok, když jsem přišla domů strašně ale strašně mě začaly palet a bolet stydke pysky nebo nevím jak to mám napsat proste blíže u klitoris, mam napuchlou celou pravou stranu vagíny, je to červený a hodně to bolí a pálí, mazala jsem to konopnou masti a teď i trezalkou. K doktoru jít nechci, prosím poraďte, spraví se to? PS nemůžu ani chodit..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer. Je to zřejmě namožené a otlačené. Zkuste si přikládat studené obklady, jestli se Vám uleví. Ale zřejmě to pár dnů potrvá, než se to zase spraví. Noste pohodlné spodní prádlo, spíše volnější, aby Vás nedřelo a nedráždilo místo ještě více.

martinaa*
hodnocení

2x

Jen doplním kapku - pokud nejsi alergická, tak heřmánkový čaj, na kapesník a přiložit. A nos volné kalhoty, ne těsné rifle.

hodnocení

2x

Zdravím,jestli máte doma Aloe vera léčivku,uřízněte si jeden výhon,sloupněte ji a vnitřek,takový ten rosol si dejte na intimku a přiložte si ji na noc. Krásně chladí a zklidní třeba i při mykoze.

dsthwrthrt
hodnocení

0x

Klídek, studené obklady a do týdne to máte pryč. Doktor by s tím stejně nic neudělal.

jindriska*
hodnocení

0x

Podobný problém po delší cestě na kole jsem měla i já. Zalila jsem vařící vodou porcovaný řepíkový čaj a ten sáček po vychladnutí a mírném vyždímání přiložila na inkriminovaná místa.Pak jsem přiložila silnější menstr, vložku a pak navlékla kalhotky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]