Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlé řasy - barvit?

Od: jaksemas odpovědí: 6 změna:
Ahoj mám světlé vlasy takže i bohužel řasy :( Ale mám je dlouhé a i celkem husté. Ale jak jsou světlé, nejsou vidět :( chtěla bych někdy vyjít ven bez řasenky, ale bez ní vypadám strašně. Takže ji musím používat pořád. Myslíte, že by můj problém vyřešilo obarvení řas na černo? Co myslíte? A máte nějaké zkušenosti s domácím barvením řas? Děkuji za všechny rady a typy :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Potkávám mladou ženu, má hodně blonďaté vlasy a řasy skoro bílé. Sem tam má pihu v obličeji. Je nenalíčená, ale má skvělý sestřih vlasů a je úžasná! Také oblečení mívá velmi originální. Můžu na ni oči nechat. :)

jaksemas
hodnocení

Někomu to třeba sluší, ale já to nejsem. Vypadám nenalíčená jak debil :(

hodnocení

1x

Domácí barvení bych určitě neriskovala. Řasy si nechávám barvit u kosmetičky.

P.S. Už vám to někdo řekl - že vypadáte s nenabarvenými řasami jako debil? :) Určitě ne. Takže je to subjektivní, a pravděpodobně nepravdivé. Stejně jako kudrnaté holky si narovnávají vlasy až do bezvědomí, a ty s rovnými vlasy by za kudrnaté vraždily :) - jako já :)

martinaa*
hodnocení

1x

Pěkný den, domácí barvení určitě ne! Může se to pokazit, špatně chytnout, nekvalitní barva a je průser, oči máš jen jedny. Běž ke kosmetičce, barvení vyjde na cca 100,- kč (jak kde), a já osobně chodím zhruba každé tři čtyři týdny, podle toho, jak se barva chytne. Jsem úplně blond, takže si roky nechávám barvit i obočí, a super (řasy mám taktétž dlouhé a husté, takže jdou vidět). Když nejsem nalíčená, tak konečně nevypadám jako nemocná (což jsem často slýchávala *smich*).

72mona3*
hodnocení

0x
Já bych zůstala u řasenky. Hnědé, ne černé. Mona

hodnocení

0x

Mám světlé obočí a barvení mně už začalo otravovat,kždé 3-4 týdny,nechala jsem si ho za 2000,- vytetovat a mám na 5 let klid a všichni mi to chválí. Jo a řasy jen sem,tam nabarvím řasenkou,ono už i to obočí obličej pěkně zvýrazní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]